Vacature Creatieve klantadviseur bij Bol.com - Groningen

Groningen

Timing Uitzendbureau
  • Timing Uitzendbureau Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Vast contract
  • 24 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Creativiteit staat bij Bol.com hoog in het vaandel!
Niets is te gek en je kunt zo creatief mogelijk zijn. In deze super toffe functie ga je inkomend mail- en chatverkeer beantwoorden. Ook zul je klanten gaan bellen met bijvoorbeeld leuke nieuwtjes en verrassingen. Ben jij helemaal thuis in de wereld van socials, en wil jij hier je werk van maken? Dan is de functie van creatief klantadviseur bij Bol.com écht iets voor jou.
Je ziet het vast wel eens voorbij komen: die grappige berichtjes van Bol.com die mega viral gaat op het internet. Vaak over de meest actuele onderwerpen. Dit is wat jij onder andere gaat doen! Heb jij dus een volle grappentrommel en wil jij je woordgrappen delen met de wereld? Graag! Met jouw creativiteit en inlevingsvermogen zorg jij ervoor dat elke klant op een prettige manier wordt geholpen. Helemaal in Bol.com stijl! We gaan jou trainen en coachen hoe je dat doet en we werken in kleine teams zodat we elkaar kunnen helpen.

Begint jouw creatieve brein enthousiast te worden? En heb jij zin om je communicatieve vaardigheden in te zetten waardoor ook jij misschien wel viral gaat op internet? Blaas ons dan omver!

Voordat je begint met de functie volg je eerst een training van 10 werkdagen van 09:00 tot 16:00. De zogeheten ‘Bootcamp van Bol’.
Er zijn verschillende startdata vanaf 4 oktober met zowel avond- als dagtrainingen. Sta je nu te springen op je stoel of te dansen in de woonkamer van enthousiasme? Wij wel! Solliciteer dan snel, gaan we samen kijken wat het beste voor jou past.

Je standplaats wordt aan de Eemsgolaan 9 in Groningen.
De openingstijden van Bol.com zijn maandag t/m zondag 08:00 uur tot 23:00 uur - Flexibele keuze aan contracturen tussen de 20 en 40 uur;
- Bruto uurloon van €10,16 per uur, wat al snel kan groeien als je lekker draait ;
- 150% betaald krijgen na 22:00 én op de gehele zondag!;
- Er gaat niets boven Groningen.. Werken in de leukste stad van Nederland!;
- Successen vieren met je collega's, een gezellige werksfeer en uiteraard VrijMiBo's;
- Reiskostenvergoeding. - Taal is bij Bol.com de kern. De Nederlandse taal beheers jij volledig, professioneel én met een vleugje humor;
- Je barst van de creativiteit en energie!;
- Je hebt minimaal MBO-4 niveau of hoger;
- Beschikbaarheid van minimaal 2 avonden per week tot 23.00 uur en één zaterdag per 3 weken beschikbaar;
- Jij hebt ervaring en affiniteit met klantcontact. En nee, het aannemen van Bol.com pakketjes telt niet als klantcontact ;-) Wij zoeken een positieve aanpakker voor het Bol.com team! De opdrachtgever is een organisatie vol met talenten, gespecialiseerd in social media en digitale communicatie. Zij onderscheiden zich door klantenservice op een energieke en inspirerende manier uit te voeren voor zowel de werknemers als de klanten. Successen vieren, informeel contact en een bom van energie: dat is wat Bol.com typeert!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 10,16 p/u
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Intelligence Consultant in Groningen