Vacature Accountmanager Inside Sales - Groningen

Groningen

Randstad
 • Randstad Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil jij alles leren over (digitale) media en zit relatiebeheer jou in het bloed? In deze leuke baan als Accountmanager Inside Sales ben je verantwoordelijk voor de verkoop van (digitale) media producten aan bedrijven in diverse branches. Je benadert jouw klanten via (video)calls, onderzoekt de klantbehoefte, geeft informatie en speelt in op wensen en behoeften. Dit alles vertaal je naar een (media)maatwerkconcept voor jouw klant. Je komt te werken op de inside sales afdeling bij het grootste mediabedrijf van Noord-Nederland. Klinkt dit interessant? Lees dan snel even verder!

wat bieden wij jou
 • Bruto maandsalaris tot max. € 3.760 o.b.v. 36 uur
 • Direct dienstverband voor 36 uur
 • Variabele bonus, reiskostenregeling en pensioen
 • Persoonlijk keuzebudget 12% bruto jaarsalaris
 • Mobiele telefoon en laptop
 • Mogelijkheid voor hybride werken (thuiswerken)
wie ben jij

Wij zoeken een commercieel talent die energie krijgt van telefonisch klantcontact (B-2-B) en niet bang is om zelf de telefoon te pakken om voornamelijk bestaande klantrelaties te benaderen. Relatiebeheer zit jou dan ook in het bloed. Daarnaast beschik je over een echte winnaarsmentaliteit want voor elke klantvraag biedt jij een passende media oplossing. Je vindt het leuk om je markt- en branchekennis over (digitale) media up-to-date te houden om zo in te spelen op de behoeften van de klant. Je beschikt over ondernemerschap, werkt gestructureerd en hebt een vlotte manier van handelen. Je vindt het leuk om in teamverband te werken, bent collegiaal en beschikt over een gezonde dosis humor.

 • Je beschikt over een HBO diploma;
 • Enige ervaring met (direct) sales en/of telefonische verkoop is wenselijk (geen must);
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend (in woord & geschrift).
wat ga je doen

In deze baan als Accountmanager Inside Sales ben je verantwoordelijk voor de verkoop van (digitale) media producten aan bedrijven uit diverse branches. Onder leiding van de Manager Inside Sales werk je intensief samen met 8 enthousiaste en gedreven collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het beheer en het behoud van de bestaande klantrelaties die adverteren op de (digitale) mediaplatformen. In deze baan als Accountmanager Inside Sales krijg je alle ruimte om te leren, fouten te maken en om je verder te ontwikkelen (zowel persoonlijk als vakinhoudelijk). Wellicht fungeer je al gauw als adviseur voor branche-specifieke accountklanten door je opgedane kennis van de markt of branche. Als Accountmanager Inside Sales ben je een echte relatiebeheerder. Het betreft voornamelijk warme acquisitie met bestaande klantrelaties óf met klanten waar in het verleden al eens contact mee is geweest. Jouw klanten benader je via (video)calls. Jij onderzoekt de klantbehoefte, geeft informatie en speelt in op wensen en behoeften. Dit alles vertaal je naar een (media)maatwerkconcept die je uiteraard wilt omzetten naar nieuwe orders. Jouw doel is om cross-mediale verkoopdoelstellingen te behalen en de kwartaalplannen van je eigen team te realiseren.

waar ga je werken

Jouw nieuwe werkgever, is het grootste mediabedrijf van Noord-Nederland. De B2B salesorganisatie richt zich op het aanbieden van cross-mediale oplossingen op (digitale) platformen van het uitgebreide medianetwerk. De klantvraag van bedrijven wordt vertaald naar een gedreven media-aanpak over de veelheid aan print en online kanalen. De afdeling B2B sales bestaat uit twee ambitieuze, enthousiaste en ondernemende teams; een outside- en een inside salesteam.

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en schrijf een motivatie. Verder behoort het maken van een online persoonlijkheidstest onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Inside Sales Accountmanager in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures