Vacature Juridisch Secretaresse - Groningen

Groningen

Secretary+
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Samen met je collega juridisch secretaresses werk je in een team en zijn jullie verantwoordelijk voor de secretariële support van de advocaten op de afdeling bouw & vastgoedpraktijk. Je werkt proactief aan vakinhoudelijk gerichte taken als het opstellen van correspondentie, telefonisch contact, dossierbewaking en de planning.

Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden als juridisch secretaresse uit:

 • Agendabeheer van de advocaten;
 • Het verwerken van de inkomende en uitgaande communicatie;
 • Ad-hoc zaken signaleren en de bijbehorende acties verrichten;
 • Onderhoud je het contact met cliënten en derden;
 • Het verzorgen van processtukken;
 • Verricht je administratieve werkzaamheden;
 • Het bewaken van diverse termijnen.

lees meer

Gestelde eisen

Jij bent iemand die energie krijgt van het samen met je collega’s ondersteunen van anderen en het uit handen van nemen van lopende zaken zodat zij hun werk optimaal uit kunnen voeren. Naast dat jij een echte team-player bent, weet jij ook zelfstandig je draai goed te vinden. Het is van belang dat je kunt schakelen tussen verschillende werkzaamheden, maar door jouw accurate en punctuele karakter, weet jij meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden. Tegen een beetje druk ben jij wel opgewassen en je weet proactief de juiste prioriteiten te stellen.

Daarnaast beschik jij over:

 • Een secretariële/juridische mbo-/hbo-opleiding;
 • Enkele jaren ervaring als juridisch secretaresse;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Communicatief sterke vaardigheden en ben je nieuwsgierig ingesteld.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.300 - € 3.500 p/m
Extra informatie

Een uitdagende en boeiende functie als juridisch secretaresse binnen een gedreven, professionele en aangename werkomgeving waar ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen. In deze fulltime of parttime baan (30 - 37,5 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband, is er volop ruimte om ideeën in te brengen en met elkaar te sparren door de korte communicatielijnen en de open sfeer. De salarisindicatie voor deze functie ligt tussen de €2300,- en €3500,-. Daarnaast ontvang je passende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Heb je een vraag?
Stuur ons een e-mail of bel:
Secretary Plus Groningen
[email protected]
0505887340

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is het grootste advocaten- en notarissenkantoor van Noord Nederland gevestigd in Groningen. Werken bij deze organisatie is werken bij een dynamisch kantoor waar persoonlijk contact voorop staat. Met de cliënten, maar zeker ook met je collega’s: professionals van divers pluimage met in elk geval één overeenkomst: passie voor hun vak. Collega’s die elkaar inspireren bij het oplossen van complexe vraagstukken. Betrokken mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en hun cliënten proactief van dienst zijn. Binnen deze gedreven, informele, nuchtere en ambitieuze werkomgeving wordt op top niveau juridische diensten geleverd doordat een ieder voor het hoogst haalbare gaat. De mix van aanstormend talent en senioriteit zorgt voor een inspirerende dynamiek.

lees meer

Contactpersoon Secretary+
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!