Vacature Doktersassistent of Verpleegkundige Groningen

Groningen

Wie Zorgt!
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij doktersassistent of verpleegkundige en vind jij de medische handelingen een belangrijk onderdeel van jouw werk?

Werk mee binnen de geneesmiddelenontwikkeling!


Wat ga jij doen?

Jij gaat aan de slag bij een kliniek in Groningen. In deze kliniek verblijven vrijwilligers die zich hebben aangemeld voor verschillende geneesmiddelenonderzoeken. Zo wordt er de ene periode onderzoek gedaan naar een medicijn voor hartfalen en bij een ander onderzoek staat TBC centraal. Voor de verschillende onderzoeken is het van groot belang dat jij nauwkeurig werkt. Immers, wanneer het onderzoek niet op de juiste manier wordt uitgevoerd zal dit consequenties hebben voor het gehele onderzoek en voor de vrijwilligers die aan het onderzoek meewerken.

Jouw werkdag begint met een korte overdracht. De taken zijn verdeeld en jij bent samen met een collega ingedeeld. Later deze dag staan de ECG’s en de telemetrie op de planning, maar jullie starten met de bloedafnames voor de onderzoeken. Dit betekent dat jullie in korte tijd bloed afnemen bij alle vrijwilligers van dit onderzoek. Jij bent je ervan bewust dat jij snel moet werken. Want na iedere afname, moet je alle gegevens registeren en staat de volgende vrijwilliger klaar. Ook nu geldt dat het onderzoek in gevaar is, wanneer jij niet goed onder tijdsdruk kunt werken.


Wat bieden wij jou:

  • Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband. Je krijgt een min/max contract voor 24 tot 32 uur of 32 tot 40 uur.
  • Een salaris tussen de €2346 en €3122 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Wij begrijpen dat de verantwoordelijkheid, die bij deze functie hoort, ook een gedegen inwerkprogramma vereist. Jij volgt daarom een uitgebreid trainingsprogramma waarbij jij regelmatig bijscholing krijgt voor alle medische handelingen. En uiteraard is er altijd voldoende ruimte om te overleggen met jouw collega’s en teamleider.
Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde opleiding tot doktersassistent of verpleegkundige. Ben jij student en heb jij al ervaring opgedaan binnen het werkveld? Dan gaan wij ook graag het gesprek met je aan.
  • Jij bent bereid om wisselende diensten te draaien.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Meer weten of meteen solliciteren?

Leuk dat jij interesse hebt. Onze recruiter Margriet Kroezen zit klaar voor al jouw vragen. Zij is te bereiken via 06-506 249 30. Wil jij meteen solliciteren? Stuur dan jouw cv naar [email protected] en Margriet zal contact met jou opnemen.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze vacatures? Hier vindt jij een compleet overzicht van onze vacatures. Of volg ons op LinkedIn.

Onze vacatures staan ook op Werkzoeken.nl


lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.346 - € 3.122 p/m
Bedrijfsomschrijving Wie Zorgt! stelt haar medewerkers en cliënten centraal. Allereerst verdiepen we ons in de zorgvrager, een uniek mens of een unieke organisatie met een unieke zorgbehoefte. Daarnaast is ook de bijzondere behoefte van de zorgverlener als medewerker voor ons van groot belang. Immers, wie met plezier werkt, kan bergen verzetten!

lees meer

Contactpersoon Wie Zorgt!
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Doktersassistent in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures