Vacature Productiemedewerker - Groningen

Groningen

BaanMeesters B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Het bedrijf

Het productiebedrijf maakt en levert schaftwagens, units, sanitaire voorzieningen en sandwichpanelen. Deze leveren ze voornamelijk aan de bouwsector. Het productiebedrijf volgt de trends op de voet en blijft zijn units en schaftwagens continu verbeteren. Binnen het team hangen korte communicatielijnen, waardoor er snel en effectief gewerkt kan worden. Daarnaast hangt er een collegiale en positieve sfeer tussen de medewerkers.

De baan

Als productiemedewerker heb je een zeer afwisselende functie. Je takenpakket bestaat onder meer uit het assisteren in de installatietechniek, elektrotechniek en houtbouw van de units. Jij bent samen met de rest van het team verantwoordelijk voor het gehele productieproces van de units en schaftwagens. Binnen de functie is ervaring geen vereiste, maar een gemotiveerde werkmentaliteit wel.

Functie eisen

  • Je bent proactief;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent fysiek in goede conditie;
  • Je bent leergierig en gemotiveerd.

Wij bieden

  • Salaris volgens CAO;
  • Een prettige en collegiale werkomgeving;
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Leuke bedrijfsuitjes;
  • Een functie voor de lange termijn.

Reageren

Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij Edwin Van Asselt op telefoonnummer 0341-437030. Ben je geïnteresseerd in deze functie ontvangen wij graag jouw persoonlijke gegevens, bij voorkeur per e-mail: [email protected]


lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 1.800 - € 2.300 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij regelen werk binnen de branches Techniek, Interieurbouw, Bouw, Schilders, Hoveniers en Stratenmakers. Door ons uitgebreide netwerk van kleine en grote werkgevers en onze specialisatie in de maakberoepen zijn we in staat jou de mooiste vacature of werkgever in de regio bieden. We bieden vooral werk voor de lange termijn en vast dienstverband. We gaan voor prima arbeidsvoorwaarden en een korte reisafstand.

Ons team heeft jarenlange ervaring en werkt met enthousiasme voor de juiste match en de mooiste banen. Met onze oer-Hollandse werkmentaliteit staan we voor betrokkenheid, nuchterheid en daadkracht. Door de intensieve samenwerking met onze partners en ons uitgebreide netwerk bieden we een uitstekende service en beschikken over alle certificaten, lidmaatschappen en verklaringen die binnen de branche nodig zijn.

lees meer

Contactpersoon BaanMeesters B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Groningen