Vacature Commercieel talent gezocht in de omgeving Groningen

Groningen

freshtalent
  • freshtalent Bedrijfsprofiel
  • Geen opleiding vereist
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 34 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Freshtalent is het leukste en best betaalde saleskantoor in Groningen! Bij freshtalent werf je klanten voor de grootste Nederlande energie- en telecommaatschappijen . Je gaat met een team langs de deuren om nieuwe klanten te winnen voor de energie- en telecommaatschappijen, hiervoor word je natuurlijk dik voor beloond. Wij betalen van alle salesbureaus het meeste uit!

Je krijgt vooraf een training, zodat je goed voorbereid aan je bijbaan kunt beginnen. Tijdens het werk word je begeleid door je collega's en ook daarna kun je blijven leren en ontwikkelen door middel van trainingen en workshops. 
 

lees meer

Gestelde eisen Wij van freshtalent zijn opzoek naar doorzetters, die de lat steeds hoger leggen en zichzelf continu willen verbeteren. Je verdiept je in sales, wil alle fijne kneepjes van het vak leren en past dat direct weer toe op straat en langs te deur. De theorie achter beïnvloeding en storytelling kun je dromen. Je begrijpt als geen ander dat als je goed bent in sales, je daarna alles kunt bereiken wat je wilt. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 1.701 - € 4.403 p/m
Aantal uur per week 34 - 40 uur
Wij zijn zowel voor full- als parttime opzoek
Bedrijfsomschrijving FreshTalent is dé sales baan werkgever van Noord-Nederland! Bij ons vertegenwoordig jij straks niet alleen de mooiste merken op straat en evenementen, maar ook de aan de deur.

En natuurlijk zorgen wij dat er altijd een biertje voor je koud staat na werk of op een van de vele borrels en feestjes.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Sales Agent in Groningen