Vacature Allround Orderpickers - Haps

Haps

JobMakelaar
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Orderpicker / Magazijnmedewerker

Als orderpicker / magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verwerken van alle binnenkomende bestellingen en orders. Het gaat hierbij voornamelijk om frisdranken en voedingsmiddelen. Je verzamelt en controleert de zendingen en maakt ze klaar voor transport.

Waar ge je werken?

Langs de A73 ter hoogte van Haps staat sinds eind 2020 een distributiecentrum van zo’n 60.000 m2. Dit splinternieuwe centrum is het hoofdkantoor van een groothandel in food & non-food, zij leveren aan een groot aantal (eigen) supermarkten in Nederland, Duitsland en België. Ruim 100 jaar geleden begonnen als kleine kruidenier en uitgegroeid tot een gerenommeerd levensmiddelengroothandel.

Wat vragen we van jou

 • Fulltime beschikbaar
 • Je communiceert makkelijk
 • Je beheerst de Nederlandse taal
 • Fysiek fit
 • Een goede werkhouding en mentaliteit.
 • Een echte aanpakker

Wat bieden wij?

 • Een mooi salaris met prima voorwaarden afhankelijk van leeftijd en ervaring (€1.900 - €2.200)
 • Een fijne werkomgeving en prettige sfeer.
 • Een hecht en klein team dat voor elkaar klaarstaat.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Een fulltime job met kans op een vaste aanstelling.

Leuke job voor jou? Neem dan contact op met JobMakelaar, 0485 211509 of solliciteer direct op deze functie.

#orderpicker #magazijnmedewerker #werkzoeken #vacatures #waarwerkjijmorgen? #JobMakelaar

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 1.900 - € 2.200 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn JobMakelaar!
Wij bemiddelen mensen die op zoek zijn naar een job, een job waar zij gelukkig van worden. Met ruim 15 jaar ervaring en brede kennis van de markt bemiddelen wij met succes kandidaten en weten wij vaak de juiste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Onze kracht zit in de persoonlijke benadering, wij willen weten wat jou beweegt, waar ligt jouw kracht en waarin kun jij jezelf eventueel nog ontwikkelen.

Een CV is belangrijk om inzicht te krijgen in jouw achtergrond, maar wij kijken liever iets verder dan alleen het CV. Tijdens een intakegesprek maken we kennis met elkaar en gaan samen met jou op zoek naar een job dat past bij jouw wens en ambities.

Hoe wij dat doen? We introduceren jou bij de werkgever en vervolgens voeren we samen met jou het eerste sollicitatiegesprek. Uiteraard adviseren we jou hoe je het gesprek het beste kunt voeren. Kortom, wij begeleiden jou vanaf het eerste contact tot aan het contract! En daarna? Wij blijven het aanspreekpunt voor kandidaat en opdrachtgever, wel zo persoonlijk.

BAANLOOS?
Of zit je totaal niet op je plek en wil je jezelf verder ontwikkelen maar durf je de stap niet zomaar te zetten? Dat kan heel frustrerend zijn, maar dat maakt de zoektocht naar een passende baan niet kansloos.

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste job te vinden en daar gaan we jou bij helpen! Samen gaan we het gesprek aan om erachter te komen wat jouw talenten en ambities zijn.

Wij willen weten waar je van houdt, waar je blij van wordt maar ook waar je niet blij van wordt. En als we dan zover zijn gaan we samen kijken of we een match kunnen maken met het bedrijf waar jij graag zou willen werken.

Zullen we kennismaken?

lees meer

Contactpersoon JobMakelaar
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Orderpicker in Haps