Vacature Productiemedewerker techniek - Hardenberg

Hardenberg

Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Word jij blij van een werkplek met een gezellige sfeer en wil je hier dan ook nog eens €13,19 per uur mee verdienen? Lees snel verder en solliciteer op de functie van productiemedewerker bij onze klant in Hardenberg.

Wat bieden wij jou
  • Een loon van €11,53 vanaf 23+ voor je harde werk
  • Wekelijks je salaris uitbetaald
  • Reiskostenvergoeding
  • Fulltime aan de slag
  • Een gezellige werksfeer en leuke collega's
  • Werken in de 2 ploegen
Wie ben jij

Allereerst enthousiast! Verder:

  • Beschikbaar in 2 of 3  ploegen
  • Beschik je over eigen vervoer om op locatie te komen
  • Beschik je over technisch inzicht
Wat ga je doen

Als productiemedewerker kom je te werken in één van de 3 hallen. In de buizenhal worden de buizen geproduceerd, in de hulpstukkenhal de hulpstukken en in de spoolbouw worden deze 2 aan elkaar bevestigd door middel van een technische tekening. Super mooi proces om aan mee te helpen! De werktijden zijn in 2 ploegen van 06:00-14:00 en 14:00-22:00 uur. Het kan ook voorkomen dat je in de 3 ploegen werkt. De nachtdienst is van 22:00-06:00.

Waar ga je werken

Onze klant in Hardenberg is een mooi bedrijf waar glasvezel buizen worden geproduceerd voor de olie- en waterindustrie. Het is een groot bedrijf met wel drie productiehallen en een expeditiehal. Er heerst een informele sfeer dus je gaat je hier snel thuis voelen!

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Snap ik! Solliciteer snel als productiemedewerker bij Future Pipe. Eerst nog wat vragen? Bel, app of mail gerust en wij staan klaar om je vragen te beantwoorden. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 13,19 p/u
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Techniek in Hardenberg