Vacature Sales support engineer technische omgeving - Harderwijk

Harderwijk

Edison
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Functieomschrijving Sales support engineer technische omgeving
Als sales support engineer je nauw samen met de commerciele buitendienst. Je bent intern en extern aanspreekpunt voor lopende offertes tot en met de plaatsing van een order. Je begeleidt het traject van offerte tot plaatsing order en onderhoudt daarbij alle voorkomende commerciële contacten. In je functie vertaal je aanvragen in offertes. Daarnaast ondersteun je wanneer nodig de accountmanager. Je houdt je bezig met het actief opvolgen van voorkomende offertes en je bewaakt de salesfunnel. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en communiceren van technisch inhoudelijke voorstellen en biedt je nazorg aan de klant.

Functie eisen Sales support engineer technische omgeving
  • Je hebt een HBO opleiding afgerond in de richting van Werktuigbouwkunde;
  • Een commerciële achtergrond is een pré;
  • Je hebt affiniteit met machinebouw en procestechniek.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.


Bedrijfsprofiel Opdrachtgever
Open en informeel

Arbeidsvoorwaarden
  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,-.


lees meer

Bedrijfsomschrijving Wie zijn we?
Edison is een projectmanagement organisatie met talent in 4 technische disciplines. Wij als Edison Projectmanagement B.V. selecteren onze juiste medewerkers voor opdrachtgevers binnen techniek in de disciplines bouwmanagement, industrie, infra en installatietechniek.

Voor wie?
Edison medewerkers hebben een MBO+, HBO en/ of universitair technische achtergrond. Zij willen hun talenten en capaciteiten inzetten en ontwikkelen bij één van onze opdrachtgevers. Wij zetten ons in voor een juiste, succesvolle match met een persoonlijke en open benadering naar beide partijen toe. Edison medewerkers kenmerken zich door een passie voor het vak en een drive om zichzelf en anderen te ontwikkelen.

Waarom Edison?
Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding met jou en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. In je carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarin naar het hoogst haalbare.

lees meer

Contactpersoon Lassche
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!