Vacature Vrachtwagenchauffeur C / CE - Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam

Olympia | Transport
  • Olympia | Transport • 1.567 vacatures
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature


Als Chauffeur Bakwagen of Vrachtwagenchauffeur CE,   zorg je voor het transport van brood/bak producten.  Je begint de dag met het laden van je vrachtwagen, je route te controleren en op pad te gaan. Je rijdt alleen, op een bakwagen of  met een trailer. Je zult verschillende routes rijden in Nederland. De winkels moeten 's morgens al vol liggen met brood, daarom start je werkdag vanaf 03:00 uur. Ook in de weekenden worden de winkels bevoorraad. 

Je moet bereidheid zijn tot het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden. Je bent 6 dagen per week beschikbaar. Het is een Fulltime functie maar als je parttime beschikbaar bent, ben je zeker ook welkom.

 De functie is tijdelijk met de mogelijkheid tot vast dienstverband

lees meer

Gestelde eisen


In het bezit zijn van rijbewijs, B, C en (CE). Een geldige code 95 en een bestuurderspas. Flexibel en klantgericht. Nauwkeurigheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Enige technische kennis is gewenst om o.a. de prestaties van voertuigen controleren. Men zal moeten kunnen anticiperen op te verwachten problemen op de weg. Kennis van de verkeerswetgeving is een must. 

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden


Een zelfstandige en verantwoordelijke functie,  Afwisselend werk in een prettige werksfeer; een goede beloning passend bij de functie.

Volwaardige chauffeurs starten in schaal 4, trede 0. anders schaal 3, beloning volgens de bakker CAO. Je krijgt verschillende Toeslagen, namelijk Overwerktoeslag en Ploegentoeslag.

Alle medewerkers krijgen Bedrijfskleding.

lees meer

Bedrijfsomschrijving


Onze opdrachtgever is gevestigd in het midden van het land, in de cirkel Dordrecht, Gorinchem, Gouda en Rotterdam. Het is een familiebedrijf ,met veel werknemers die er lange tijd werken. 

De sfeer is informeel en vriendelijk. De opdrachtgever is alert op trends en op consumptiebehoeften. Daar reageren zij snel op en ontwikkelen dan mooie nieuwe brood[producten, die dan weer door jou als Chauffeur, bij de winkels wordt en bezorgd. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur CE in Hardinxveld-Giessendam