Vacature Specialist bouwfysica, akoestiek of brandveiligheid - Haren (GR)

Haren (GR)

Headhuntersteam
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever, abtWassenaar uit Haren, is een multidisciplinair ingenieursbureau dat de kennis van haar 54 medewerkers snel, flexibel en doelgericht combineert. Voor projecten van elke schaal en in iedere fase van het bouwproces. Met name in de utiliteitsbouw, maar ook in de woningbouw, zowel bij nieuwbouw als hergebruik.Met multidisciplinair advies richt de organisatie zich op de kennisgebieden constructies, geotechniek, bouwfysica, brandveiligheid, bouwkunde en installatietechniek.

De afdeling bouwfysica binnen abtWassenaar is volop in ontwikkeling. Vanuit de integrale gedachte adviseert de organisatie bij veelal hoogstaande en complexe (nieuwbouw-)projecten. Binnen de adviesgroep bouwfysica worden adviezen voor constructies, bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid verzorgd. Als specialist krijg  jij de kans daar een aanzienlijke bijdrage aan te leveren. Je maakt deel uit van een groep enthousiaste collega’s met passie voor hun vak. Samenwerken, kennis delen en ambitie om je verder te ontwikkelen zijn hierbij sleutelwoorden. In het kort zal jij als specialist verantwoordelijk zijn voor:

 • het opstellen van bouwfysische, akoestische en brand technische berekeningen en rapportages;
 • het uitvoeren van fysische metingen, geluidmetingen en inspecties op locatie;
 • het ondersteunen van en samenwerken met de projectleider/adviseur binnen het projectteam;
 • het bewaken van de inhoud en de voortgang van werkzaamheden;
 • het optreden als specialist op specifieke (detail-)vakgebieden.
   
  Het is belangrijk dat je de behoefte voelt om je specialistische kennis actief bij te houden en waar mogelijk verder te ontwikkelen. Hier zijn dan ook tal van mogelijkheden voor. In eerste instantie word je breed binnen het vakgebied ingezet. Afhankelijk van jouw kennisniveau, ervaring, wensen en talenten kun jij je binnen het vakgebied bouwfysica (industrielawaai, bouwakoestiek, binnenmilieu, brandveiligheid e.d.) verder ontwikkelen. Als specialist heb je zowel intern als extern een adviserende rol. Als de technische adviesrol goed bij je past heb je de mogelijkheid om je op dit gebied verder te ontwikkelen.
Functie eisen
 • Afgeronde HBO of TU Bouwkunde, Technische Natuurkunde, Civiele Techniek of Werktuigbouwkunde.
 • Affiniteit met bouwfysica, akoestiek en/of brandbeveiliging is een pré.
 • Affiniteit met of interesse in adviesvaardigheden.
 • Flexibel en sterk in samenwerking.
   
  Competenties
 • Klantgerichtheid
 • Nauwkeurig
 • Inhoudelijke professionaliteit
 • Kwaliteitsgericht
 • Resultaatgericht
   
  Kortom, een functie met veel dynamiek aan de kant van de adviseur waarbij sterk wordt ingezet op studiemogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. Je wordt lid van een enthousiast en ambitieus team waar verschillende disciplines samenkomen en ruimte is voor innovatieve ideeën. Wil je meer weten over dit vraagstuk? Neem dan contact op met Headhuntersteam Groningen via 050-526884 of [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Headhuntersteam houdt zich al sinds 1998 bezig met het werven & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde technische, finance en management kandidaten op HBO en Academisch niveau ! Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en ingeschreven bij SNA.

Ontstaan in Groningen vanuit de gedachte dat werken leuk moet zijn. Een open deur ? Vanzelfsprekend ! Toch geloven wij hier in. Doen waar je goed in bent en hier plezier aan beleven. Leidend hierin is luisteren naar de wensen van onze kandidaten en opdrachtgevers. Onze Noordelijke nuchterheid zit in ons DNA. Met anderen woorden : duidelijk zijn, afspraken nakomen, hard werken en last but not least "JA" we zijn wat eigenwijs.

Inmiddels doorgegroeid naar een organisatie met 6 kantoren in Nederland. Groei ontstaat vanuit ambities en ergens goed in willen zijn. Niet vanuit een gedachte de grootste te willen worden maar wel de beste. Dagelijks willen wij het verschil maken.

Als intermediair houden wij ons dagelijks bezig met de ideale match tussen enerzijds de ambities en mogelijkheden van onze kandidaten en anderzijds de specifieke eisen die onze opdrachtgever aan een bepaalde vacature heeft gesteld.

Headhuntersteam heeft vestigingen in: Amsterdam; Rotterdam; Groningen; Leeuwarden; Eindhoven en Zwolle.

lees meer

Contactpersoon Paul Sporrel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
Vacatures Haren (GR)
Vergelijkbare Vacatures in Haren (GR)