Vacature Vakantiebaan B&B Terschelling - Harlingen

Harlingen

B&R Flexwerk
  • B&R Flexwerk Bedrijfsprofiel
  • Geen opleiding vereist
  • Junior niveau
  • Bijbaan / Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Op zoek naar de perfecte droombaan voor in de zomervakantie? Dan hoef je niet verder te zoeken! Wij hebben de perfecte vakantiebaan voor B&B fans!
de Cyprian, een leuke, sfeervolle bed and breakfast is op zoek naar een stralende allround medewerker. Mis deze kans niet en ga deze zomer wonen en werken op het gezellig Terschelling!
Gestelde eisen Als allround medewerker ben jij het gezicht van de B&B. Jij bent de ultieme gastvrouw/man en houdt ervan om jouw gasten lekker in de watten te leggen. Ook kunnen de gasten bij jou terecht voor het in- en uitchecken, een heerlijk buffet als ontbijt en natuurlijk het mooi opmaken en verschonen van bedden. Op deze manier hebben jouw gasten de vakantie van hun leven! Geen dag is hetzelfde wanneer jij gaat wonen en werken op Terschelling. In de ochtenden krijg je een lekker ontbijtje om de dag goed te beginnen. Super fijn aan deze baan is dat jouw accommodatie er gewoon bij in zit! Om de juiste balans te houden krijg jij genoeg vrije tijd om heerlijk te genieten van het gezellige eiland Klinkt perfect toch?!

Zie jij jezelf al helemaal wonen en werken op Terschelling? Wacht niet langer en solliciteer snel op deze fantastische vacature!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Duits, Engels
Salarisinformatie Bruto € 11,44 p/u
Bedrijfsomschrijving B&R Flexwerk is de plek waar vraag en aanbod samen komen. Wij kijken verder dan je CV en streven er naar de juiste persoon binnen de juiste organisatie te plaatsen. Wij staan zowel onze klanten als kandidaten bij in het behalen van de perfecte match. B&R Flexwerk is gevestigd in Harlingen, van waaruit wij het gehele Noorden van het land bedienen.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Birgit Kamma
+31610944658
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Harlingen