Vacature Heftruckchauffeur - Hasselt

Hasselt

Get Work
 • Get Work Bedrijfsprofiel
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 38 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Klinken vaste roosters en bijpassende vergoedingen jou als muziek in de oren? Wij zijn met spoed zijn op zoek naar een fulltime heftruckchauffeur in Hasselt.


Jouw baan als Heftruckchauffeur in Hasselt

De werkzaamheden bestaan uit het ervoor zorgen dat de vrachtwagens op de juist plek gelost worden, de aanvoer van de palletstraat goed verloopt en dat de pallets met heftruck worden gelost. Je bent dus naast heftruckchauffeur ook terreinmeester. Je zorgt ervoor dat het hele proces van A tot Z goed verloopt. Je houdt ook een oogje in het zeil bij de productielijn. Stel dat er een aanvraag komt voor een grote lading pallets, en deze pallets niet op voorraad zijn: dan controleer je bij de productielijn of die pallets snel opgeknapt kunnen worden zodat ze zo snel mogelijk naar de volgende klant gebracht kunnen worden. We zoeken dus iemand met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Voor deze vacature is het belangrijk dat je fysiek in goede conditie bent.f


Voor wat, hoort wat

Bij Get Work geloven wij dat gelukkige werknemers beter presteren. Goede arbeidsvoorwaarden dragen bij aan dit geluk. Voor deze fulltime vacature van heftruckchauffeur in Hasselt zien de arbeidsvoorwaarden er als volgt uit: 

 • een prima salaris tussen de €12 en €13 bruto per uur, afhankelijk van je ervaring;

 • vaste werktijden en dagen van maandag t/m vrijdag, 06.30 uur tot 15.30 uur;

 • kans op een vaste baan bij goed functioneren;

 • veel zelfstandigheid;

 • 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkweek;

 • pensioenopbouw na 26 gewerkte weken (boven de 21 jaar).

Jouw werkplek als Heftruckchauffeur in Hasselt

Deze groeiende organisatie in Hasselt is de plek waar jij als fulltime heftruckchauffeur je handen uit de mouwen steekt. Ze vinden veiligheid en ontwikkeling van personeel heel belangrijk.

Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de heftruckchauffeur bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Dan nog even over de rol van Get Work hierin: waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures. Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.


Dit breng je mee

Heb jij het in je om als heftruckchauffeur in Hasselt aan het werk te gaan? Dan heb je dus:  
 

 • oog voor detail, waardoor je heel secuur kunt werken;

 • een heftruckcertificaat;

 • hoog verantwoordelijkheidsgevoel;

 • je kan fysiek zwaardere werk aan;

 • een (t)huis in Hasselt of in de omgeving van Hasselt, bijvoorbeeld in Zwolle, Genemuiden, Meppel en Kampen.

Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren op deze vacature heftruckchauffeur in Hasselt is zó gedaan. Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work. Bel 088-4389610 of mail [email protected]

Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij geloven dat gelukkige werknemers beter presteren. Op welk niveau dan ook. Dat begint natuurlijk bij de juiste klik tussen werkgever en werknemer. Die juiste klik, daar zorgt Get Work voor. Hoe? Door te zorgen dat we bedrijven en uitzendkrachten echt kennen.
We zijn daar waar onze uitzendkrachten en klanten wonen en werken. We kennen de regio als onze broekzak en houden van echt persoonlijk contact. Dat werkt veel prettiger. We zijn gespecialiseerd in uitvoerend werk tot mbo-niveau. Van schoonmaker tot administratief medewerker en van vrachtwagenchauffeur tot tegelzetter. Voor al deze mensen realiseren we Great Work. Het is dé manier om te zorgen dat mensen gelukkig zijn in hun werk. En dat zorgt weer voor goed presterende organisaties. Mooi toch?

lees meer

Contactpersoon Get Work
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Heftruckchauffeur in Hasselt