Vacature Senior Systeembeheerder - Heemskerk

Heemskerk

JG Solutions
  • JG Solutions
  • MBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij een ervaren en communicatieve ICT engineer, die graag bezig is met het adviseren en implementeren van ICT infrastructuren? Dan zijn wij bij JG Solutions op zoek naar jou!

Als ICT engineer, krijg je de kans om met de nieuwste technieken aan de slag te gaan bij onze klanten en binnen onze Cloud- en beheerdienstverlening. Je bent onderdeel van een team van specialisten welke samen verantwoordelijk zijn voor de continuïteit van onze klanten op het gebied van ICT.

Jouw rol

JG Solutions bouwt en onderhoudt ICT infrastructuren van onze klanten en Cloud platformen in eigen bezit. Als Senior IT Engineer ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de ICT infrastructuur van onze vaste klanten. Bij deze klanten ben je zowel voor de klant als voor onze interne organisatie de belangrijkste technische vraagbaak. Daarnaast ben je op basis van je specialisaties betrokken bij het ontwerp en de implementatie van nieuwe ICT omgevingen. Zowel bij bestaande als bij nieuwe klanten. Je werkt nauw samen met de projectmanagement- en beheer afdelingen.

Wie we zoeken

Onze ideale kandidaat beschikt over HBO werk- en denkniveau. Tevens heb je een relevante ICT-opleiding gevolgd, ICT certificering behaald op MCSE niveau, plus minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Ervaring met één of meerdere onderstaande kennisgebieden is een pré:

Server virtualisatie

Server Based Computing

Centrale Storage

Networking

Back-up & Recovery

Scripting / PowerShell

Office 365

Je zit vol ambitie en hebt een passie voor technologie. Daarnaast kan jij vol enthousiasme vertellen over de hobby projecten waar jij in je vrije tijd aan werkt. Goede communicatieve- en schriftelijke vaardigheden (NL/EN) en klantgericht werken behoren tot jouw natuurlijke talenten. Tevens ben jij een probleemoplosser bij wie het glas altijd halfvol (of voller) is.

Wat we bieden

Een afwisselende baan bij een informele maar professionele organisatie welke specialist is op het gebied van Infrastructuur, Cloud en Managed Services, met toonaangevende klanten voornamelijk in Noord-Holland. Naast een prima salaris voor jouw inzet en kennis, bieden wij jou:

Een uitdagende baan, in een leuk team, met veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen een jong groeiend bedrijf in de ICT. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder zijn er voldoende mogelijkheden tot opleidingen, trainingen en certificeringen zodat je jezelf altijd kunt blijven ontwikkelen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Heemskerk