Vacature productiemedewerker polyester - Heerenveen

Heerenveen

Zendèl
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
 

Voor onze opdrachtgever in de buurt van Heerenveen zijn wij op zoek naar een productie medewerker die het vak polyesterbewerking wil leren. Wij zijn op zoek naar iemand die graag met zijn of haar handen werkt, goed zelfstandig maar ook in teamverband kan werken, een flexibele werkhouding heeft met oog voor detail en kwaliteit. Ben jij op zoek naar een fulltime baan voor 40 uur per week bij een opdrachtgever waar jij je kunt ontwikkelen, verschillende polyerster en kunsstofbewerkingen leert en meewerkt aan een hoogwaardig product. Dan zijn we op zoek naar jou!

Ervaing is niet vereist, oog voor detail en kwaliteit wel.

Functie inhoud voor deze vacature;

– Bewerking van polyester (lamineren)
– aanbrengen van pasta’s;
– schuren van onderdelen; 
– houtbewerking.
 

Enthousiast geworden over deze vacature als productiemedewerker polyester? Onze deur staat voor je open en de koffie staat klaar.
Bel, App of mail naar 06-26992795 / [email protected] Tot snel! Solliciteer direct

lees meer

Bedrijfsomschrijving Kies jij voor Zendèl, dan kies je voor een organisatie die betrokken is bij jou als persoon en alles op alles zal zetten om jou verder te helpen. We werken naar oplossingen toe en kijken verder dan jouw kennis, kunde en competenties. Wij kijken ook naar de manier waarop jij als persoon binnen de organisatie van potentiële opdrachtgevers past. Dit alles om tot een optimale match te komen.

Zendèl heeft één helder doel; het ontzorgen van medewerkers en ondernemers op het gebied van personeelszaken / HRM. Onze naam is ook meteen ons DNA voor dit doel en staat voor Zeggen, Doen èn Leveren.
.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Heerenveen