Vacature Medewerker klantenservice pensioenuitvoerder (parttime 20-32u) - Heerlen

Heerlen

Timing Uitzendbureau
  • Timing Uitzendbureau Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Als Medewerker Klantenservice bij AZL beantwoord je vragen die deelnemers en werkgevers hebben over het aanleveren van gegevens, signalen, betalingen en de pensioenadministratie. Tevens draag je er zorg voor dat deelnemers en werkgevers klantgericht en zorgvuldig geholpen worden. Als goede luisteraar ben je alert op de vraag achter de vraag. Daarnaast zorg je ervoor dat alle klantcontacten administratief correct worden verwerkt en afgehandeld.

Je herkent en meldt bijzondere klantsignalen en kan deze omzetten in verbetervoorstellen. Het zit in je DNA om continu te verbeteren en je zoekt daarom steeds naar mogelijkheden om hieraan bij te dragen. Daarmee borg je kwaliteit in onze dienstverlening. Je neemt initiatief op acties rondom proactief klantcontact en je participeert actief in de continu verbetertrajecten. Uiteraard beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden, kun je je inleven in de emoties van klanten en weet je daar goed mee om te gaan. - Een parttime (min. 20 - max. 32) baan van maandag t/m vrijdag dagdienst;
- Een tijdelijk contract van 3 maanden, bij goed presteren is er de mogelijkheid om langer te blijven;
- Zodra je volledig zelfstandig aan de slag kunt, is er een mogelijkheid tot thuiswerken;
- Een salaris tussen de €2100 - €2300 bruto per maand o.b.v. 40u - Voorkeur HBO/WO diploma of een afgeronde MB- 4 met relevante ervaring;
- Goede communicatieve vaardigheden (Nederlands, spraak en geschrift) en inlevingsvermogen;
- Je kunt goed overweg met de computer, en schakelt gemakkelijk tussen systemen;
- Je bent stressbestendig en kunt goed prioriteiten stellen;
- Je kunt zowel zelfstandig als in een teamverband werken. AZL heeft ruim 40 jaar ervaring met pensioenbeheer. In deze tijd heeft het bedrijf uitgebreide expertise opgebouwd op het gebied van advies en pensioenadministratie.
AZL heeft ruim 40 jaar ervaring met pensioenbeheer. Het bedrijf heeft een uitgebreide expertise opgebouwd op het gebied van advies en pensioenadministratie.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.100 - € 2.300 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Klantenservice Medewerker in Heerlen Bekijk alle soortgelijke vacatures