Vacature Treinenschoonmaker nacht Heerlen

Heerlen

Actief Werkt! uitzendbureau
  • Actief Werkt! uitzendbureau Bedrijfsprofiel
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 7 - 15 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij op zoek naar een PARTTIME baan in de schoonmaak waarbij je fysiek werk verricht? Dan hebben wij in Heerlen een mooie baan voor je!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar meerdere Schoonmakers Treinen. Het is een vacature voor gemiddeld 3 avonden en/ of nachten per week. Door jou hebben treinreizigers een vlekkeloze reis. Jij zorgt voor een schone trein, van de vloeren en ramen tot aan de toiletten. Een flinke klus, die jij en je collega’s samen aanpakken. Je bent veel aan het lopen, bukken en poetsen, je houdt wel van een actieve baan!

Er wordt op deze locatie van maandag t/m zondag gewerkt dus 7 dagen per week, 24 uur per dag. Ben jij 3 nachten per week beschikbaar om te werken? Dan zijn we op zoek naar jou! Je rooster wordt per week met je afgestemd. Er zijn verschillende diensten beschikbaar op deze locatie. In de ochtend (06.00-14.30 of van 07.00-15.30 uur), nacht (22.00-06.00 uur) en soms ook middagdiensten (12.30-21.00 uur). Naast Heerlen zijn er ook mogelijkheid om in Maastricht te werken.

Wat vragen wij van je:
Ervaring is niet nodig! Zin in een actieve baan wel. Je krijgt een uitgebreid inwerkprogramma van ons, zodat je goed voorbereid en veilig aan de slag kunt. Hiervoor is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst. Heb je ervaring met nachtdiensten? Dat zou fijn zijn, want dan weet je al dat dat bij je past.

Wat wij jou bieden:
- Wij bieden een aantrekkelijk salaris van €11,82 per uur vanaf 21 jaar;
- Vanaf 21.30u s ’avonds ontvang je 130% toeslag;
- Nog meer salaris wanneer je in het weekend (150%) en/of op feestdagen (250%) werkt;
- Een goed inwerkprogramma voor veilig en resultaatgericht schoonmaken;
- Een flexibele baan in de schoonmaak voor een divers aantal uren;
- Bij goed functioneren de kans om in ieder geval 1 jaar te werken. Na dat jaar wordt bekeken of een verlenging of overname door de opdrachtgever mogelijk is
- Een app waarin je je beschikbaarheid kunt doorgeven, je loonstroken en vakantiedagen kunt bekijken;
- Fijne contactpersonen via Actief Werkt! die altijd voor jou klaarstaan.

Iets voor jou? Dan horen we heel graag van je! Solliciteer dan via de sollicitatiebutton op www.actiefwerkt.nl Nog vragen? Neem dan contact op met Naomi, Intercedent.
E: [email protected] M:0682158420

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 11,82 p/u
Bedrijfsomschrijving Ben jij op zoek naar een baan via een uitzendbureau? Ben je flexibel inzetbaar of zoek je simpelweg een nieuwe uitdaging? En vind je het belangrijk dat je de vacature vindt die bij jou past? Actief Werkt! helpt je verder aan een leuke baan. Wij zijn een uitzendbureau dat de bedrijven bij jou in de buurt kent. We hebben de nieuwste vacatures voor je, die passen bij jouw talenten. Je kunt hierop solliciteren door je online in te schrijven of langs te komen bij een van onze vestigingen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Heerlen