Vacature Ervaren Assistent-accountant in de omgeving Heesch Oss

Heesch

OOvB adviseurs en accountants via XLIX Recruitment
 • OOvB adviseurs en accountants via XLIX Recruitment
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Werk je graag met cijfers maar wil je niet als cijfer behandeld worden? Ken jij de fijne kneepjes van accountancy al? Is jouw streven om niet op te vallen, maar om goed te zijn? En wil je proactief meedenken met klanten? Dan heeft OOvB adviseurs en accountants in Heesch een mooie uitdaging voor jou als Assistent-accountant.

OOvB adviseurs en accountants heeft in haar langjarig bestaan een sterke reputatie opgebouwd als een betrokken en deskundige dienstverlener voor ondernemers in de regio Noordoost-Brabant en Zuidoost-Gelderland. Vanuit 5 regiokantoren staan zij, met een team van acht vennoten en in totaal ruim 100 professionals, hun klanten dagelijks bij op het vlak van accountancy, fiscaliteit, juridische zaken, bedrijfsadvies, bedrijfsfinancieringen (financieringsdesk), salarisadministratie en personeel & organisatie (salarisdesk).

Wat is je uitdaging als Assistent-accountant?
Ter versterking van het team in Heesch is OOvB op zoek naar een ervaren assistent-accountant. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor een breed scala aan klanten, voornamelijk in het midden- en kleinbedrijf in de regio. Je verzorgt voor deze relaties de totale (online) administratie inclusief de tussentijdse financiële rapportages en het samenstellen van jaarrekeningen. Daarnaast verzorg je ook de fiscale aangiften. Met jouw sterke cijfermatige en analytische inzichten ben jij te allen tijde in staat om mee te denken met de klanten en hen hierin verder te adviseren / ontzorgen op financieel en administratief gebied. In deze functie werk je veel samen met jouw AA of RA collega’s en heb je onder andere veel contact met de directeur/eigenaren van MKB en financial controllers bij MKB+.

lees meer

Gestelde eisen Wat breng je mee?
Je hebt een afgeronde HBO opleiding Bedrijfseconomie of Accountancy. Tevens heb je affiniteit met het MKB. Het contact met de klant staat bij OOvB centraal, dit zal dan ook onderdeel uitmaken van jouw dagelijkse werkzaamheden. Betrokkenheid, klantvriendelijkheid en bereidheid met de klant mee te denken staat bij hun hoog in het vaandel. Daarnaast:
 • ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • heb je minimaal 5 jaar werkervaring op een accountants- of administratiekantoor;
 • heb je kennis van Unit4 Multivers, Audition en/of Financial Data Suite, kennis van Alure is mooi meegenomen;
 • ben je bij voorkeur woonachtig in de regio.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Extra informatie Wat heeft OOvB jou zoal te bieden?
Een goede, gezellige, professionele werkomgeving waarin je gestimuleerd wordt al je capaciteiten te benutten en verder te ontwikkelen. Om jou, naast je financiële vaardigheden, ook de mogelijkheid te bieden je door te ontwikkelen als persoon en als professional, heeft OOvB een eigen academy ontwikkeld: OOvB Academy. Aan dit programma kan iedere werknemer deelnemen. Daarnaast is ook een OOvB Masterclass in het leven geroepen, in een drietal bijeenkomsten per jaar wordt een aantal young professionals gericht de mogelijkheid geboden om specifieke, vakinhoudelijke onderwerpen verder uit te diepen.
De balans tussen werk en privé is bij OOvB zeer belangrijk, waardoor ook flexibele werktijden mogelijk zijn. Daarnaast bieden zij:
 • marktconform salaris afhankelijk van kennis, kunde en werkervaring;
 • een hechte werksfeer binnen een platte organisatie met weinig hiërarchie;
 • 36 vakantiedagen (24 vrije dagen + 12 atv) bij dienstverband van 40 uur;
 • collectieve pensioenregeling;
 • de mogelijkheid om (gedeeltelijk) thuis te werken;
 • gezellige bedrijfsuitjes!
Ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel
XLIX Recruitment ondersteunt OOvB adviseurs en accountants bij het werving en selectie traject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij OOvB. Sollicitaties ontvangen we bij voorkeur via het sollicitatieformulier op deze pagina. Voor meer informatie over de vacature en/of organisatie kun je contact opnemen met Danny van Asperen via 06 4840 5217 of [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werken bij OOvB, vestiging
HeeschSamen met drieëntwintig collega’s werk je in een prachtig historisch pand in het centrum van Heesch. Het klantenbestand bestaat uit zeer uiteenlopende mkb-bedrijven. Van de slager op de hoek tot een internationaal ICT dienstverlener. Bij OOvB zijn ze formeel wanneer het moet en informeel wanneer het kan. Onderling heerst een fijne werksfeer. Ze weten elkaar altijd te vinden voor vragen en advies, ook nu ze veelal thuiswerken i.v.m. Covid19.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Accountant in Heesch Bekijk alle soortgelijke vacatures