Vacature Helpende niveau 2 - Hellendoorn

Hellendoorn

Van A tot P
  • Van A tot P Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 6 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Jouw werkzaamheden
Als helpende ben jij niet alleen verantwoordelijk voor de zorg die bewoners zelf niet meer aankunnen, maar jij doet veel meer dan dat. Jij zorgt ervoor dat bewoners zich thuis voelen, zelfs als ze niet meer thuis zijn. Zo weet je wanneer meneer van den Broek niet zo lekker in zijn vel zit en neemt hem even apart voor een praatje. Of zorg jij ervoor dat mevrouw Jansen er op haar mooist uit ziet, gewoon omdat het kan. Juist deze momenten maakt jouw werk als helpende bijzonder. Jij leert de bewoners kennen als ze op hun kwetsbaarst zijn en draagt bij aan de kwaliteit van leven. Jij bent het praatje bij de koffie en het luisterende oor. Dat is wat werken in de zorg zo bijzonder maakt.

lees meer

Gestelde eisen Wat vragen wij van jou?
Jouw hart gaat sneller kloppen van het zorgen voor anderen. Je hebt de opleiding tot helpende niveau 2 afgerond en je bent bevoegd en bekwaam om aan de slag te gaan. Jij bent gemakkelijk in de omgang, toegankelijk en tactvol maar je weet ook door te pakken als dat nodig is. Dit alles doe jij met een grote glimlach. Uiteraard hoeven wij jou niet te vertellen dat het werken van onregelmatige diensten een onderdeel van je werk is en natuurlijk geloven wij in het goede van de mens. Daarom is het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag voor jou geen probleem.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 1.808 - € 2.481 p/m
Aantal uur per week 6 - 36 uur p/w
Flexibele uren
Extra informatie Ons aanbod
Als helpende bij van A tot P bepaal jij zelf hoe jouw werkrooster er uit ziet. Je hebt veel persoonlijk contact met de planning, je geeft je beschikbaarheid door en wij zullen de openstaande diensten met je bespreken. Kortom, jij bepaalt zelf hoeveel en waar je werkt!
Als helpende word je ingeschaald in de CAO VVT schaal 25. Afhankelijk van je ervaring ligt je salaris tussen de €1808 en €2481 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Wij betalen jouw loon wekelijks uit en natuurlijk ontvang je bij ons ook onregelmatigheidstoeslag, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en vakantiedagen. Als jij de zorg levert waar jij goed in bent, dan regelen wij de rest voor je.

Waarom aan het werk via Van A tot P?
Van A tot P wordt gerund door Angelina en Pauline, die je altijd mag bellen voor vragen. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk, daarom willen wij jou ook graag leren kennen. Hierdoor kunnen wij jou beter plaatsen bij een van onze opdrachtgevers omdat wij weten dat jij ook binnen deze werkcultuur gelukkig gaat worden. Vragen zullen wij snel beantwoorden, of we gaan op zoek naar een oplossing. Want als wij ergens allergisch voor zijn is het van het kastje naar de muur gestuurd worden.
Voor onze opdrachtgevers in de Achterhoek, Overijssel en Stedendriehoek zijn wij onmisbaar. Als er gaten in het rooster ontstaan door ziekte of personeelstekort weten ze dat zij op ons kunnen rekenen. Afspraak is bij ons afspraak, dat verwachten de klanten van ons en dat dag mag jij ook van ons verwacht

Ben jij die hard werkende helpende die wij zoeken? Solliciteer dan direct!
Heb jij nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Pauline via [email protected] of 0543-201011

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij bemiddelen diverse zorgfuncties voor vele zorginstellingen in de regio Achterhoek, Overijssel en Stedendriehoek. Voor elke vacature gaan wij op zoek naar een passende oplossing. Want gezonde teams beginnen met de juiste mensen op de juiste plek. En dit alles doen wij, zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Pauline van Velden
0543-201011
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpende in Hellendoorn