Vacature Binnendienst medewerker hypotheken & verzekeringen - Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht

Van Zessen Financiële Diensten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Binnendienst medewerker hypotheken & verzekeringen

Voor 24 tot 40 uur per week
Jij bent hét gezicht van ons kantoor; enthousiast en klantgericht met een commerciële blik in de juiste richting.
Je creëert mogelijkheden bij nieuwe klanten, maar ook zeker uit onze bestaande portefeuille.

Wie zijn wij?
Zeg je Van Zessen Financiële Diensten (van Zessen), dán zeg je persoonlijk, passend EN begrijpelijk financieel advies. Zaken uit handen nemen & rust creëren voor onze klant; dát is waar we in uitblinken. Al ruim 10 jaar verzorgen we als onafhankelijk advieskantoor diensten in de vorm van  hypotheken, verzekeringen en leningen. Met liefde voor begrijpelijke taal voor onze klant, die staat immers voorop in het gehele proces!

Wie ben jij?
Jij bent hét gezicht van ons kantoor; enthousiast en klantgericht met een commerciële blik in de juiste richting. Je creëert mogelijkheden bij nieuwe klanten, maar ook zeker uit onze bestaande portefeuille. Geen enkele dag is hetzelfde, maar vervelen hoef je je zeker niet! Het up-to-date houden van onze klantdossiers is minstens zo belangrijk als de afspraak voor het tekenen van de hypotheekofferte. Je bent dus flexibel in het uitvoeren van je werkzaamheden. Een tekenafspraak? Check! Een pakketpolis adviseren voor de nieuwe woning? Check! Een schademelding correct afhandelen, geen probleem! Scannen van stukken? Prima! Bellen, mailen; je doet het allemaal met evenveel passie!

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Als binnendienst medewerker hypotheken & verzekeringen ben JIJ het eerste aanspreekpunt voor bestaande én potentiële klanten. In overleg met het team zorg je voor de realisatie & afwikkeling van hét perfect op maat gemaakte advies. Op basis van jouw empathische vermogen in combinatie met nauwkeurige manier van werken én natuurlijk je klantgerichtheid ben je in staat om voelbaar en tastbaar HET verschil te maken. Je denkt proactief mee aan het optimaliseren van onze werkwijze en krijgt hier ook alle ruimte voor.
Heeft een klant een nieuwe woning aangekocht? Spannend! We nemen onze klanten mee aan de hand en begeleiden ze van A tot Z. Door contactmomenten met notarissen, makelaars, taxateurs & geldverstrekkers zorg je voor soepel proces voor alle partijen.
De verantwoordelijk voor de volledige dossierafhandeling – en bewaking ligt bij JOU! Die uiteindelijke succesmomenten maken het werk ontzettend dankbaar en zorgen voor een voldaan gevoel. Dat zoek je toch in een baan?!

Wat verwachten we minimaal van jou?
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de Drechtsteden;
 • Je hebt minimaal Wft Basis & Schade particulier;
 • Je hebt aantoonbare ervaring als binnendienstmedewerker bij een intermediair of bank
Wanneer heb je een streepje voor?
 • Indien je ervaring hebt als financieel adviseur;
 • Wanneer je in het bezit bent van WFT Schade Zakelijk, Hypothecair Krediet en Vermogen.
Wat kunnen wij voor jou betekenen?
 • Een héle fijne baan met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Marktconform salaris;
 • 27 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;
 • Aantrekkelijke korting op je verzekeringspakket en/of hypotheek;
 • De beste tools die je werk nóg leuker maken;
 • Gratis parkeerplek bij ons prachtige nieuwe kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht;
 • Een goede balans tussen werk en privé;
 • Een nauwe samenwerking met het meest toffe makelaarskantoor van de Drechtsteden: MAARTENMakelaardij!
Onze cultuur?
Bij Van Zessen staat eerlijkheid, openheid en bereikbaarheid hoog in het vaandel. Hierbij zoeken we iedere dag weer naar de mogelijkheden om steeds een stukje beter te worden in wie we zijn en wat we doen. Los van een teamuitje op zijn tijd, waarderen we de balans tussen werk en privé. Daarbij houden we ontzettend van het hypotheekvak EN geloven we in het gegeven ‘hoe meer je groeit als individu hoe beter je bent in je vak’.

Meer informatie
Klinkt dit allemaal als muziek in jouw oren? Dan horen we héél graag van jou! Je kunt solliciteren door jouw CV én motivatie in te sturen naar [email protected] of te bellen of te bellen naar 078 842 2004. Heb je vragen? We helpen je graag verder! Handig om te weten; een screening behoort tot de procedure, evenals het kunnen afgeven van een VOG.

lees meer

Gestelde eisen Wat verwachten we minimaal van jou?
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de Drechtsteden;
 • Je hebt minimaal Wft Basis & Schade particulier;
 • Je hebt aantoonbare ervaring als binnendienstmedewerker bij een intermediair of bank

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Onze organisatie is jong, dynamisch en transparant. Wij zijn een onafhankelijk financieel intermediair met vestigingen in Hendrik-Ido-Ambacht én Dordrecht en hebben ruim 20 jaar ervaring en bemiddelen voor u bij de belangrijkste banken, verzekeraars, spaar- en beleggingsinstellingen in Nederland.

lees meer

Contactpersoon Michel van Zessen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Binnendienst Medewerker in Hendrik-Ido-Ambacht