Vacature Heftruckchauffeur - Hengelo (OV)

Hengelo (OV)

Erick
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor onze opdrachtgever, één van de marktleiders in Europa op het gebied van plastic recycling, zijn wij per direct op zoek naar een Heftruckchauffeur (laden/lossen).

Wat ga ja doen als Heftruckchauffeur?
De Heftruckchauffeur Laden/Lossen voert met een heftruck vervoers-bewegingen op het bedrijfsterrein uit. Hij laadt en lost vrachtautos en zeecontainers. Hij zorgt ervoor dat balen, rollen, pallets en/of big bags met materialen op de daarvoor bestemde plaats, op de juiste wijze, worden opgeslagen.

Taken
- Zorgt voor laden en lossen van vrachtautos / zeecontainers;
- Zorgt voor constante aanlevering van te bewerken materiaal voor verwerking;
- Zorgt voor transport en tijdelijke opslag van geproduceerd materiaal;
- Voert dagelijkse controles en onderhoud aan heftruck waarvoor hij verantwoordelijk is en houdt hiervan een registratie bij;
- Meldt storingen, defecten, calamiteiten en onveilige situaties;
- Verleent assistentie bij alle overige werkzaamheden;
- Verstrekt (productie)gegevens aan leidinggevende en goederenadministratie.

lees meer

Gestelde eisen Wie zoeken wij als Heftruckchauffeur?
Voor deze functie dien je in het bezit te zijn van een geldig heftruckcertificaat en VCA diploma. Bij voorkeur heb je ervaring met de recycling van kunststoffen en heb je bijvoorbeeld een kunststofherkennings cursus gevolgd en ben je in bezit van het certificaat Extruderen I-III. Mocht je deze kennis (nog) niet hebben, maar wel bereidt zijn deze opleidingen en cursussen te volgen dan nodigen we jou van harte uit toch te solliciteren.

Wat bieden wij de Heftruckchauffeur?
- Een leuke afwisselende fulltime baan in dagdienst
- Na een eerste uitzendperiode op contract bij de opdrachtgever
- Een salaris conform cao en passend bij de functie (ca. 2100,00 bpm)

Geïnteresseerd in de functie Heftruckchauffeur?
Gebruik dan de 'Solliciteer direct' button onder aan de vacature en solliciteer snel en eenvoudig. Mocht je vragen hebben over de functie of wellicht iets anders binnen Erick Personeelsdiensten zoeken dan kan je ons bereiken op 074-3033606 of [email protected] Tot snel!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Erick biedt ambitieuze en gedreven professionals werk op aansprekende projecten in de wereld van o.a. de bouw, infra, techniek en horeca. We werken met een ervaren en ambitieus team. Bij Erick werken vakmensen. Specialisten die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. Van hun expertise en ervaring maken we optimaal gebruik. En omdat wij onze mensen zien als ons belangrijkste kapitaal, verbinden zij zich graag langdurig aan ons. Wij bieden onze medewerkers een goed salaris, opleiding en doorgroeimogelijkheden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur in Hengelo (OV)