Vacature Heftruckchauffeur productie - Hengelo (OV)

Hengelo (OV)

Erick
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor onze opdrachtgever, één van de marktleiders in Europa op het gebied van plastic recycling, zijn wij per direct op zoek naar een Heftruckchauffeur productie in de ploegendienst!

Wat ga je doen als Heftruckchauffeur productie?
De Heftruckchauffeur Productie voert met een heftruck vervoersbewegingen. Hij zorgt voor een constante aanlevering van grondstoffen, additieven en hulpgoederen die nodig zijn bij de recyclingextruders. Hij zorgt ervoor dat de granulaatsilos leeggetapt worden zodra de kwaliteit goedgekeurd is. Hij zorgt voor de afvoer van lumbs, karton, metaal en afvalhout in de daarvoor bestemde lumbs-/afval-/metaal- en houtcontainers.

Wat bieden wij Heftruckchauffeur productie?
- Een leuke afwisselende fulltime baan in dagdienst
- Na een eerste uitzendperiode op contract bij de opdrachtgever
- Een salaris conform cao en passend bij de functie
- Onze opdrachtgever biedt volop groeimogelijkheden
- Interne opleidingen
- Altijd op tijd je geld
- Gratis werkkleding en PBM's
- Een zeer prettige werksfeer

lees meer

Gestelde eisen Wie zoeken wij als Heftruckchauffeur productie?
Voor deze functie dien je in het bezit te zijn van een geldig heftruckcertificaat en VCA diploma. Bij voorkeur heb je ervaring met de recycling van kunststoffen en heb je bijvoorbeeld een kunststofherkennings cursus gevolgd en ben je in bezit van het certificaat Extruderen I-III. Mocht je deze kennis (nog) niet hebben, maar wel bereidt zijn deze opleidingen en cursussen te volgen dan nodigen we jou van harte uit toch te solliciteren.

Geïnteresseerd in de functie Heftruckchauffeur productie?
Gebruik dan de 'Solliciteer direct' button onder aan de vacature en solliciteer snel en eenvoudig. Mocht je vragen hebben over de functie of wellicht iets anders binnen Erick Personeelsdiensten zoeken dan kan je ons bereiken op 0642512982 of [email protected] Tot snel!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Erick biedt ambitieuze en gedreven professionals werk op aansprekende projecten in de wereld van o.a. de bouw, infra, techniek en horeca. We werken met een ervaren en ambitieus team. Bij Erick werken vakmensen. Specialisten die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. Van hun expertise en ervaring maken we optimaal gebruik. En omdat wij onze mensen zien als ons belangrijkste kapitaal, verbinden zij zich graag langdurig aan ons. Wij bieden onze medewerkers een goed salaris, opleiding en doorgroeimogelijkheden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur in Hengelo (OV)