Vacature Planoloog - Herten

Herten

Continu Professionals
  • Continu Professionals Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als Planoloog vind je het natuurlijk tof om onze openbare ruimte in te mogen richten. Maar wat als je jouw eigen functie als Planoloog óók zelf in mag richten? Vind je dat goed klinken? Lees dan snel verder, want dit is de volgende carrièrestap waar jij duidelijk aan toe bent.

Jij komt namelijk terecht bij een multidisciplinair ingenieursbureau, waar we geloven in de kracht van onze mensen. Jij bent de professional, wanneer jij overtuigd bent van jouw werkwijze en jij energie krijgt van je werk ontstaan de mooiste resultaten. Wij zorgen voor de complexe uitdagende projecten binnen de ruimtelijke ordening en jij doet de rest.

In deze vacaturetekst vind je geen gedetailleerde taken en verantwoordelijkheden. Jij weet zelf het beste hoe je integrale plannen moet schrijven en rekening moet houden met wetgeving binnen de ruimtelijke ordening. En jij weet echt wel hoe je verdieping moet brengen in bestemmingsplannen. Vertel jij het ons dus maar, wij zijn benieuwd!

lees meer

Gestelde eisen

Voor deze vacature verwachten we dat je minimaal een afgeronde HBO opleiding en minimaal drie jaar relevante werkervaring in de ruimtelijke ordening hebt. Je hebt geen enkele moeite met uitdagende bestemmingsplannen, haalbaarheidsonderzoeken en het opstellen van een inspirerende visie. Verder is het vooral van belang dat je:

  •  Verantwoordelijk genoeg bent om deze zelfstandige functie aan te kunnen
  • Voldoende creativiteit bezit om complexe vraagstukken succesvol af te ronden
  • Innovatief genoeg bent om je steentje bij te dragen aan échte vooruitgang in de openbare ruimte

lees meer

Extra informatie

Deze fulltime functie vraagt veel verantwoordelijkheid en eigen initiatief van je. Daar krijg je natuurlijk ook goed voor beloond. Onze salarissen liggen zeker boven het gemiddelde in de markt, daar mag je op rekenen. Omdat we zoveel waarde hechten aan onze medewerkers, krijgt iedereen de kans om aandelen in het bedrijf aan te schaffen. Verder heb je in de functie van Planoloog onder andere recht op een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden:

· Bruto maandsalaris boven marktconform, afhankelijk van jouw werkervaring

· In totaal krijg je 33 vakantiedagen

· Degelijke reiskostenvergoeding

· Een bonusregeling, afhankelijk van de resultaten

· Je start met een jaarcontract, doorgaans gevolgd door een vaste aanstelling

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Je komt terecht bij een multidisciplinair ingenieursbureau dat bekend staat om haar innovatie binnen de ruimtelijke ordening. Projecten waar andere bureaus wellicht bang van worden, die pakken wij lachend aan. Recentelijk hebben we bijvoorbeeld een rotonde opgeleverd die volledig recyclebaar is. Wij hebben alle mogelijke disciplines in eigen huis, waardoor we projecten integraal en multidisciplinair op kunnen pakken.

Je start als Planoloog in Team Ruimte, wat naast jou bestaat uit 4 ecologen, 6 planologen, 3 economen en 7 landschapsontwerpers. Daarnaast werk je regelmatig samen met andere vakgroepen zoals water, ondergrondse infra, geodata, mobiliteit en cultuurtechniek. Er is dus een flinke mankracht beschikbaar om grote en complexe projecten op te kunnen pakken. Jullie richten je onder andere op dijkversterkingen, bedrijventerreinen en gebiedsontwikkeling.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Planoloog in Herten Bekijk alle soortgelijke vacatures