Vacature Business Intelligence Qlikview Consultant gezocht! - Hilversum

Hilversum

CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als Business Intelligence Qlikview Consultant draag jij bij aan het inzichtelijk maken van informatievoorzieningen bij de klanten van deze organisatie. De organisatie is (onder andere) Qlik partner, je zult dus veel gaan analyseren, ontwerpen, bouwen en testen in Qlik. Je bent een kritische denker en neemt graag initiatieven. Je zal je ook bezighouden met het opzetten van complexe voorspellenderapporten en scenario’s. Tevens is ETL en Datawarehousing een belangrijk onderdeel van jouw BI werkzaamheden.

lees meer

Gestelde eisen

– Je hebt HBO werk- en denkniveau;
– Je hebt enige jaren werkervaring met Qlikview/Qliksense;
– Ervaring met datamodelleren (pré);
– Ervaring met het ontsluiten van databases (SQL);
– Je bent bekend met systeembeheer processen, normen en concepten;
– Certificeringen zijn een pré.

lees meer

Extra informatie

Bij deze werkgever zijn er goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zul je bonussen ontvangen, een leaseauto, een telefoon en een laptop. Tevens kan je rekenen op veel flexibiliteit en een goed studiebudget. Overigens mag je ook 5 dagen per jaar je inzetten voor een goed doel of een vrijwilligersactie. Tevens mag je 10 dagen per jaar reserveren om aan jouw ontwikkeling te werken.

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Ivano Colonna op telefoonnummer: +31 (0)88 88 33 064 of mobiel: +31 (0)6 31 79 58 33.
Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected] of via WhatsApp.

Tagged as: consultancy

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een toffe consultancy bedrijf die het gebruik van Business Intelligence in de cloud centraal stelt ben ik zoekende naar een BI Consultant met Qlikview ervaring. De organisatie zet zich in voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), dit staat in hun kernwaarden helder omschreven en wordt doorgevoerd in alle dagelijkse werkzaamheden, binnen de context van een commerciële organisatie. Tevens heeft de organisatie een eigen stichting en storten zij jaarlijks 12% (!) van hun omzet naar goede doelen. Daarnaast beschikt deze organisatie over een eigen Academy, gevestigd op 3 locaties in Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. Je kunt je daarom ook goed doorontwikkelen. Het menselijke karakter siert deze organisatie enorm, dit is ook wat medewerkers vaak beamen. Er heerst een hele collegiale sfeer en consultants zijn veel bij elkaar betrokken.

lees meer

Contactpersoon CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Intelligence Consultant in Hilversum