Vacature Schoonmaker - Hoge Hexel

Hoge Hexel

Get Work
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wij zoeken een schoonmaker, ben jij op zoek naar een baan? Dan kan dit een mooie match zijn!


Jouw baan als Schoonmaker in Hoge hexel

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand... voor deze vacature van schoonmaker in Hoge Hexel zoeken wij de schoonste van het land! Ben jij dat? Heb jij ook oog voor detail en zie jij geen vuiltje over het hoofd? Maak dan onze gasten blij en solliciteer op deze functie als schoonmaker in Hoge Hexel! De werkdagen zijn iedere maandag en vrijdag van 09.30 uur tot 15.00 uur. 


Voor wat, hoort wat

Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio. Als jij je inzet als schoonmaker in Hoge Hexel biedt Get Work jou:

 • Een leuk team met een informele sfeer;
 • Een mooi all-in salaris van € 12,67 voor 21 jaar en ouder;
 • Een volledige vergoeding van de reiskosten boven de 10 km enkele reis;
 • Mogelijkheid tot een vaste aanstelling! Alleen tijdelijk op zoek naar werk, dan zien we ook graag je sollicitatie verschijnen!
 • Werkendagen worden in overleg afgestemd (maandag en vrijdag vast), werktijden zijn meestal van 09.30 uur tot 15.00 uur.
 • 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkweek;
 • pensioenopbouw na 26 gewerkte weken (boven de 21 jaar).
Jouw werkplek als Schoonmaker in Hoge hexel

Dit mooie vakantiepark in Hoge Hexel, waar iedereen goed werk enorm waardeert, is de plek waar jij als schoonmaker parttime aan de slag gaat. De werksfeer in het team is gezellig dankzij jou en je leuke collega’s. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de schoonmaker bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. 

Dan nog even over de rol van Get Work hierin: waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures. Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.


Dit breng je mee

Ben jij enthousiast over deze vacature van schoonmaker in Hoge Hexel en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Dan heb jij:

 • Oog voor detail;
 • Een flexibele werkinstelling (gezien de vacature op oproepbasis is);
 • Als het even kan ervaring als schoonmaker of interieurverzorgster;
 • een (t)huis in Hoge Hexel. Heb je dat niet? Dan woon je in de buurt. Bijvoorbeeld in Almelo, Hengelo, Nijverdal of Rijssen.

Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren naar deze vacature schoonmaker in Hoge Hexel is zó gedaan. Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work. Je kan ons ook mailen ([email protected]), bellen (088 4389610) of Whatsappen (06-13394935) om een afspraak te maken.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 12,67 p/u
Bedrijfsomschrijving Wij geloven dat gelukkige werknemers beter presteren. Op welk niveau dan ook. Dat begint natuurlijk bij de juiste klik tussen werkgever en werknemer. Die juiste klik, daar zorgt Get Work voor. Hoe? Door te zorgen dat we bedrijven en uitzendkrachten echt kennen.
We zijn daar waar onze uitzendkrachten en klanten wonen en werken. We kennen de regio als onze broekzak en houden van echt persoonlijk contact. Dat werkt veel prettiger. We zijn gespecialiseerd in uitvoerend werk tot mbo-niveau. Van schoonmaker tot administratief medewerker en van vrachtwagenchauffeur tot tegelzetter. Voor al deze mensen realiseren we Great Work. Het is dé manier om te zorgen dat mensen gelukkig zijn in hun werk. En dat zorgt weer voor goed presterende organisaties. Mooi toch?

lees meer

Contactpersoon Get Work
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Hoge Hexel