Vacature Vrachtwagenchauffeurs - Hoogeveen

Hoogeveen

Infunctie
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Over onze opdrachtgever
 

Voor meerdere opdrachtgevers uit de buurt van onder andere Hoogeveen zijn wij doorlopend op zoek naar vrachtwagenchauffeurs. Dit betreft zowel nationaal, internationaal, distributie als overige ritten.

Functie omschrijving
 

Binnen de rol van vrachtwagenchauffeur ben je zowel op de weg als bij de klant het visitekaartje van het bedrijf. Je krijgt de verantwoordelijkheid over het hele proces, van laden, lossen en vervoeren. Je bent elke dag in contact met klanten.  De functie is voor om en nabij de 40 uur per week en de werkzaamheden zullen verricht worden met diverse soorten vrachtwagencombinaties.

Wat we jou kunnen bieden
 
 • Een uitdagende functie
 • Goede arbeidsvoorwaarden
Niet onbelangrijk
 
 • Aanbod
  Marktconform salaris
 • Locatie
  Hoogeveen
 • Opleiding
  n.v.t.
 • Contract
  Tijdelijk, mogelijk vast
 • Dienstverband
  Fulltime
 • Werktijden
  In overleg

lees meer

Bedrijfsomschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Top! Daar gaan we samen ons best voor doen! Of je nu gedwongen of uit eigen beweging op zoek bent naar iets nieuws, wij helpen je graag bij het vinden van jouw droombaan. In de afgelopen jaren heeft Infunctie een breed netwerk opgebouwd van potentiele werkgevers en zijn we doorlopend op zoek naar gemotiveerde vakmensen. Hierbij bieden we mogelijkheden voor verschillende opleidingsniveaus en branches. Wij zijn o.a. werkzaam in de bouw & techniek, verzekeringen en transport maar bemiddelen ook veel diverse commerciële en administratieve "Office" functies.

Dus hop hop…verplaats je snel naar de vacaturepagina en bekijk ons huidige aanbod. Zit er momenteel niks voor je tussen? Geen nood, je kunt je ook "algemeen" bij ons inschrijven middels het online inschrijfformulier. Voeg dan wel even jouw cv toe en eventueel een korte motivatie. Op die manier kunnen we gerichter voor je aan de slag en vergroot je jouw kansen op een nieuwe baan!

www.infunctie.nl

lees meer

Contactpersoon Mike van der Wal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur C in Hoogeveen