Vacature Assistent Accountant Startersvacature - Horst

Horst

Rousch Financial Professionals
  • Rousch Financial Professionals Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature € 2100 - € 2400 | 36 - 40 uur | Startersvacature in de samenstelpraktijk voor een pro actieve en communicatief vaardige assistent accountant.

Als starter op de arbeidsmarkt ga jij onder begeleiding van een ervaren assistent accountant jezelf bezighouden met het begeleiden van de geautomatiseerde administratie bij  klanten in het MKB segment. Je stelt eenvoudige jaarrekeningen op en de bijbehorende aangiften. Je wordt direct betrokken bij het contact met de klanten en krijgt de mogelijkheid om jezelf de komende jaren te ontwikkelen tot mkb adviseur of zelfs accountant.

lees meer

Gestelde eisen Jij bent een pro actieve, gemakkelijk communicerende assistent accountant met een (bijna) afgeronde opleiding op HBO of WO niveau in een financiële richting zoals accountancy of bedrijfseconomie. Je wil graag fulltime werken en het vak leren kennen vanuit een brede basis en goede begeleiding. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant  

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.100 - € 2.400 p/m
Bedrijfsomschrijving

Dit accountantskantoor is een middelgroot accountantskantoor gevestigd in een goed bereikbaar kantoorpand, waar het teamgevoel nog écht aanwezig is. Samen wordt de klus geklaard bij de klant, waardoor je kunt doen waar je goed in bent én nog belangrijker waar je goed in bent. Als starter in de accountancybranche is dat misschien nog niet direct duidelijk, maar je krijgt voldoende mogelijkheden om dat te onderzoeken vanwege de brede basis die je gaat leggen. De dienstverlening is toekomstgericht en innovatief. Om het teamgevoel hoog te houden wordt er nog gedeeltelijk op kantoor gewerkt. Daarnaast hopen ze snel weer teamuitjes te kunnen organiseren, zodat je jouw collega's ook buiten werktijd kunt leren kennen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Assistent Accountant in Horst