Vacature Servicemonteur WKK - Horst

Horst

Board Engineering
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Functie omschrijving

De Servicemonteur WKK is het visitekaartje van het bedrijf. Het leveren van kwalitatief goed werk hoort bij je. Je werk en de omgeving zijn zeer afwisselend. Van het echte ‘ouderwetse’ sleutelwerk tot het oplossen van storingen via de modernste telemetrie verbindingen, bij tuinders of in ziekenhuizen, met de laptop of de momentsleutel… geen dag is hetzelfde! Als Servicemonteur WKK verleen je service en onderhoud, voer je revisiewerkzaamheden uit en vind je het een uitdaging om (ingewikkelde) storingen op te lossen. Goed rapporteren van je werkzaamheden zorgt ervoor dat we goed op de hoogte zijn van de status van de installatie.


Functie eisen
 • MBO opleiding richting Autotechniek of Elektrotechniek;
 • Affiniteit voor motoren;
 • Vakinhoudelijk ken je de werking van een verbrandingsmotor
 • Bekend met besturingstechniek is een pré; .
 • Uiteraard geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Klantgericht en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf heeft al tientallen jaren met succes innovatieve en toonaangevende energie- en installatietechnische projecten in binnen- en buitenland gerealiseerd. De meerdere vestigingen die dit bedrijf heeft hebben de krachten bij elkaar gebracht om hierdoor nog betere projecten te kunnen ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden. Dit bedrijf is zeer innovatief en heeft oog voor de toekomst.


Arbeidsvoorwaarden
 • Zeer goede primaire maar ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Goed betaalde salarissen;
 • Telefoon, laptop en auto van de zaak;
 • Daarnaast volop doorgroeimogelijkheden;
 • Ook het volgen van studies en dus het verder ontwikkelen van jezelf behoort tot de mogelijkheden.


lees meer

Bedrijfsomschrijving BOARD Engineering, de specialist in de techniek

BOARD Engineering bemiddelt en detacheert technische kandidaten bij gespecialiseerde en unieke bedrijven. BOARD Engineering wordt ingeschakeld om de juiste vaktechnische kandidaat te vinden die aansluit bij de eisen en wensen van de organisatie.

Door de ruime kennis en ervaring weet BOARD Engineering de eisen en wensen van beide partijen te koppelen. Daarbij wordt vooral gekeken naar de persoon achter het CV en het bedrijf achter de vacature.

BOARD Engineering richt zich tevens op het opleiden van mensen. De vraag naar technisch opgeleid personeel neemt in grote mate toe. BOARD Engineering biedt een combinatie van goed vaktechnisch personeel én het juiste opleidingstraject om deze vakkennis up to date te houden. Onze specialisten blijven zich ontwikkelen, zodat zij nu maar ook in de toekomst van grote waarde zijn voor de klanten van BOARD Engineering.

lees meer

Contactpersoon P Paantjens
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicemonteur in Horst