Vacature .NET developer ERP - Horst

Horst

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Zoek jij als developer meer uitdaging? Zoek jij een functie waarbij je niet enkel achter je scherm hoeft te zitten? Lijkt het jou leuk om binnen een van de gezelligste bedrijven van Nederland te werken? Die ook nog marktleider is op het gebied van Microsoft Dynamics. En hou jij van bier? Dan is dit bedrijf de perfecte match!

Deze organisatie is één van de grootste spelers op het gebied van Microsoft Dynamics. Zij kunnen ERP software bieden aan bedrijven binnen elke branche. Hier zijn zij terecht ontzettend trots op. Het bedrijf telt 190 medewerkers verdeeld in enkel 3 lagen. Bestaande uit de directie, de teamleads en alle overige medewerkers. Het is dus een zeer platte organisatie. Iedereen krijgt de ruimte om zichzelf te zijn. Wil jij lekker op je Nike Air Max naar kantoor, geen probleem! Zie jij er graag wat netter uit op kantoor, mag dat natuurlijk ook!

Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie bij de klanten werken. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met jou. Sommige developers pakken 4 projecten tegelijk op en andere hebben de voorkeur om 1 project te doen. Beide geen probleem.

De Team Lead houdt zich niet bezig met de inhoud van de techniek. Zijn verantwoordelijkheid is echt het welzijn van de werknemers en het behouden van hen werkgeluk. Dit betekent voor jou als developer dat jij echt de ruimte krijgt om met jouw teamleden alles zelf in te vullen. Jij krijgt alle ruimte om jouw creatieve oplossingen toe te passen in de software ten behoefte van de eindklant. Dit vraagt dan wel van jou dat jij eigenaarschap toont en verantwoordelijk durft te nemen in het maken van bepaalde keuzes. Na een drukke en gezellige werkweek is er binnen dit bedrijf mogelijkheid om met zijn alle de week af te sluiten met een biertje. En niet zomaar een biertje. Zij brouwen namelijk hun eigen bier. Ik heb mij laten vertellen dat dit één van de lekkerste biertjes is!


Eisen

• Minimaal 3 jaar ervaring met ERP systemen als developer
• Communicatief
• Je ziet jezelf als een “kartrekker”


Aanbod

• €4000 – €5000 bruto op basis van 40 uur;
• 33 vakantiedagen;
• Lease budget tot een aanschafwaarde van €30.450;
• Reiskostenvergoeding van maar liefst 0,32 cent per km;
• Een goede pensioenregeling met een 40-60% regeling;
• Ruim meedenkend in privé situatie;
• Een eigen bierbrouwerij!

Het kan niet anders zijn, dat je na het lezen van deze vacature enthousiast bent geworden over dit bedrijf. Voor verdere vragen kan je contact op nemen met Megan van der Vliet door te bellen naar 088 – 321 8 123. Uiteraard kan je ok direct solliciteren door jouw CV te mailen naar

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Een brug slaan tussen aanbod van en vraag naar uiterst specifieke IT-specialisten, dat is Starapple in één zin.

We koppelen IT-specialisten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of een volgende stap in hun carrière aan ambitieuze bedrijven. Dat doen we sinds 2008, en inmiddels hebben we stevig naam gemaakt binnen de Nederlandse IT-markt.

We werken vanuit een mooie plek in Den Haag met een bevlogen team van servicegerichte recruitment consultants die elk een eigen expertiseveld en regio hebben. Van daaruit begeleiden ze kandidaten in het traject richting een nieuwe uitdaging.

lees meer

Contactpersoon Megan van der Vliet
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Horst Bekijk alle soortgelijke vacatures