Vacature Schoonmaak medewerker - Horst

Horst

Asito
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Kom jij ons hardwerkende schoonmaak team ondersteunen in de omgeving van Horst. Wij kunnen jou hulp goed gebruiken. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de schoonmaak van de Kantoren, algemene ruimtes en sanitair. Je bent beschikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 08:00-17:00 uur voor 1 uur per dag. Je hebt een werkweek van 5 uur.Daarbij kun je goed zelfstandig werken, spreek je de Nederlandse taal en vind je schoonmaken leuk. Iets voor jou? Reageer dan snel en wij nemen contact op voor een kennismaking.

Uren: 5 uur per week
Plaats: HORST 28-5-2021 00:00:00


Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Schoonmaak medewerker die we zoeken is verantwoordelijk voor:

  • Het netjes houden van de werkwagen, werkdoeken en werkkast;
  • Het ad hoc oppakken van werkzaamheden;
  • Het signaleren van voorraadaanvullingen en de vervanging van materialen.
Wat vragen wij van jou?

Ervaring in de schoonmaak is mooi meegenomen; Je hebt een dienstverlenende houding en een representatieve uitstraling; Je bent betrouwbaar, zelfstandig, enthousiast en leergierig; Je bent gemotiveerd en collegiaal;Je beheerst de Nederlandse taal zodat je goed kunt communiceren met je leidinggevende en met de klant. Locatie: Horst


Wat hebben wij te bieden?

Bij 21 jaar of ouder is je uurloon minimaal €11,44 bruto per uur.Eindejaarsuitkering;Goede pensioen regeling;Opleidingen om je te ontwikkelen in je vakgebied;Een extra vakantie dag die je kan opnemen op je verjaardag;Kortingen op diverse verzekeringen.


Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met Eefje Nillesen, [email protected]
Solliciteren kan tot en met maandag 28 juni 2021

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Asito is één van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke schoonmaakkrachten verspreid over 50 vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers. De collega’s bij Asito hebben iets gemeenschappelijk; ze houden van hun werk. Ze zijn trots op wat ze doen en ze voelen zich thuis bij Asito. Wij noemen dat het Asito-gevoel. Wij doen dankbaar werk en dat doen wij met plezier en zo goed mogelijk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wij zijn schoonmaakbedrijf Asito. Bij ons staat het verbinden van mensen voorop. Dit doen we door onze medewerkers op een kleurrijke manier te verbinden met onze klanten en de maatschappij. Bij Asito werken mensen van meer dan 100 nationaliteiten. Iedere dag zien we de meerwaarde van deze diversiteit van karakters. Door het samenwerken met mensen van verschillende achtergronden, verschillende culturen, met verschillende overtuigingen en ideeën, wordt een organisatie niet alleen interessanter, maar ook succesvoller. Wij noemen dat de kracht van kleur. Wil je hier ook deel van uitmaken?

lees meer

Contactpersoon Asito
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Horst