Vacature Retail Accountmanager Food Development NL + BE - Horst

Horst

Sam Recruitment
  • Sam Recruitment Bedrijfsprofiel
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Omschrijving
Retail Accountmanager Food Development NL + BE

Wat ga je doen?

Als accountmanager zal jij verantwoordelijk worden voor het op- en uitbouwen van de de regio Zuid-West Nederland en België. Een zeer dynamische job waarbij jij je richt op retailers op locatie en hoofdkantoorniveau. Jouw doel is om een mooi innovatief assortiment Halal frozen snacks te introduceren, upgraden en uit te bouwen bij retailers en etnische winkels. Je kan bestaande accounts overnemen en ben ook bezig om nieuwe klanten binnen te halen. Je reist af binnen jouw regio om klanten te bezoeken. Voor deze functie is het belangrijk dat je in staat bent zelfstandig te werken, proactief met werk komt en van aanpakken houdt. Je bent erg vrij in hoe je zelf dingen invult. Dit is een zelfstandige functie waarbij je ook mee kan denken vanuit de klant in productontwikkeling. Zie jij dit wel zitten? Lees dan gauw verder!

Wat wordt jou geboden?

•    Een mooi salaris afhankelijk van ervaring en kennis
•    Goede bonus regeling op basis van targets
•    29 vakantiedagen, auto, telefoon, pensioen en flexibel thuiswerken
•    De kans om een nieuwe markt uit te bouwen en jouw stempel te drukken

Wat wordt er van jou verwacht?

•    Minimaal 3 jaar saleservaring in de buitendienst
•    Kennis en netwerk binnen de Nederlandse en Belgische markt (Retail)
•    Kennis en ervaring in de food industrie                                                                                                                            
•    Je spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits of Frans is een pré

Waar ga je werken?

Je komt te werken voor een bevroren product specialist dat innoverende en heerlijke halal producten produceert en Europees verkoopt. Denk hierbij aan snacks, maaltijden en deegwaren. Ze kenmerken zichzelf aan hun kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Deze firma richt zich voornamelijk richting Retail klanten en specialistische zaken. Een vooruitstrevend bedrijf dat fulltime in de productontwikkeling zit. Ze zijn koploper in wat zij doen in de markt! Binnen de organisatie zijn er korte lijnen en rapporteer je direct aan de Sales Manager. Eens per 3 weken verzamelt het sales team zich voor meetings en de rest van de tijd ben je zelfstandig onder weg en actief in jouw regio. Zie jij jezelf hier al werken? Solliciteer!

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop "Solliciteer op deze vacature'' om direct te solliciteren. Mocht je informatie over de vacature of werkzaamheden hebben, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen via [email protected] Mocht je zelf niet geïnteresseerd zijn, maar je kent wel dé persoon voor deze functie laat ons dan wat weten want wij stellen hier bijzondere beloningen tegenover. Kijk op onze website bij "Recommend a friend'' voor meer informatie.

Locatie:

Horst, buitendienst regionaal

Contactpersoon:

Roos Schmidt

Recruitment Consultant
Gespecialiseerd in Sales FMCG Professionals

+31 20570 8120
[email protected]

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn SAM Recruitment. En we zijn gespecialiseerd in bemiddeling van professionals in de volgende sectoren: Communicatie, Marketing, Digital, Sales ICT, Sales Engineering en Sales FMCG.

Wij werken keihard voor onze professionals. Snel. Scherp. Doelgericht. En zonder inefficiënt gedoe. We gaan voor resultaat. De perfecte match vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers is altijd het doel. Maar we wachten niet af. We gaan proactief aan de slag. Omdat het in onze genen zit. En omdat het beter werkt. Veel beter.
Onze gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan recht op hun doel af en vinden voor jou in no-time de baan waarin je het allerbeste uit jezelf kunt halen. Jezelf verder kunt ontwikkelen en je ambities een boost kunt geven. Bij SAM Recruitment kijken we verder dan alleen je cv. Je wordt 1 op 1, persoonlijk begeleid door een Recruitment Consultant die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Zo vinden we snel een baan die past bij jouw professionele ervaring, jouw persoonlijkheid en bij jouw ambities.

Voor onze opdrachtgevers geldt hetzelfde. Wij vinden de beste kandidaten die echt een bijdrage leveren aan het realiseren van ambities en doelstellingen.

lees meer

Contactpersoon Roos Schmidt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Accountmanager in Horst