Vacature Productiemedewerker Food - Horst

Horst

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als je dag begint met ervoor te zorgen dat de productie van verschillende plantaardige eiwitproducten in overeenstemming is met de productieschema's en de vereiste kwaliteit? Zou je hier blij van worden? Dan hebben wij goed nieuws! In deze baan ga jij hier aan bijdragen.

Wat bieden wij jou
 • Mooi salaris met ploegentoeslag
 • Kans op een vast contract
 • Werken in een klein team met grote plannen!
 • Werken binnen een nieuwe fabriek
 • Werken in 2 ploegen
Wie ben jij

Jij hebt 3 jaar ervaring als operator of productiemedewerker in de voedingsindustrie. Je werkt netjes en vindt veiligheid en teamspirit belangrijk. Daarnaast spreek je de Nederlandse en Engelse taal.

 • Goede computervaardigheden (ERP - SAP - Excel)
 • Heftruckcertificaat is een pluspunt
 • Je denkt mee met het bedrijf
Wat ga je doen

Jij zorgt voor de productie van verschillende plantaardige eiwitproducten volgens de productieschema's en de vereiste kwaliteit. Hierbij werk je volgens de gestelde normen en de gevraagde kwaliteit. Ook zul je deelnemen aan de ontwikkelingen binnen de organisatie. Het is belangrijk dat je de regels respecteert over veiligheid, kwaliteitsborging, voedselveiligheid, veiligheid, hygiëne en milieu.

 • Zorg voor onderhoud en reiniging van apparatuur en werkomgeving.
Waar ga je werken

Onze opdrachtgever maakt het basisproduct voor vegetarische voeding. Je komt te werken in een team van 3 collega's waarmee je samen dit mooie product gaat maken. Teamgevoel, opleiding en een veilige werkomgeving is hierin erg belangrijk. Een mooi bedrijf waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Sollicitatie

Ben je enthousiast OF weet je iemand die hier enthousiast van gaat worden? Bell op stuur ons een appje en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Horst