Vacature Allround Schilder - Horst

Horst

SchilderMeesters
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Het bedrijf

Het schildersbedrijf uit Horst is vaardig in schilderwerk en vastgoedonderhoud. Ze houden zich bezig met binnen- en buitenschilderwerk, het geven van kleuradvies en het onderhoud van panden en woningen. Professionaliteit, saamhorigheid en het bieden van een totaaloplossing zijn belangrijke uitgangspunten voor het team bij het uitvoeren van de schilderwerkzaamheden.

De baan

Als allround schilder bewerk je de ondergrond, verricht je onderhouds- en renovatiewerken en kun je lakken en sauzen. Je gaat elke dag met een vast team aan collega’s naar het werk toe om daar samen het beste resultaat neer te zetten. Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren met zowel de klant als je collega’s en ervaring hebt in alle facetten van het schilderen, zodat je ook het beste resultaat kun halen.

Functie eisen

  • Je hebt een aantal jaar aantoonbare werkervaring als schilder;
  • Je beschikt over goede vak- en materiaalkennis;
  • Je bent representatief en klantvriendelijk;
  • Je hebt een rijbewijs B op zak.

Wij bieden

  • Werken bij een gezellig en informeel schildersbedrijf;
  • Uitzicht op een vast dienstverband;
  • Persoonlijke aandacht.

Reageren

Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij Bart van den Hoorn op telefoonnummer 0341-437032. Ben je geïnteresseerd in deze functie ontvangen wij graag jouw persoonlijke gegevens, bij voorkeur per e-mail: [email protected]


lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving SchilderMeesters is het platform werk binnen de Schilders- en Glaszettersbranche. Door ons uitgebreide netwerk van kleine en grote opdrachtgevers hebben we voor Schilders en Glaszetters veel aanbod in interessante vacatures in het onderhoud, renovatie, nieuwbouw en particuliere werk. We bieden vooral werk voor de lange termijn en vast dienstverband. We hebben altijd werk bij jou in de regio.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schilder in Horst