Vacature Magazijnmedewerker Beroepsgoederen - Houten

Houten

AB Zuid-Holland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature De dag begint met een lekkere kop koffie om vervolgens de vracht aan te nemen als deze binnenkomt. Vervolgens zet je de vracht klaar voor de juiste routes die je collega’s gaan rijden tijdens het bezorgen van de producten. Daarna wordt een stukje technisch inzicht van je verwacht, omdat de bakwagens aan de juiste collega’s moeten worden uitgegeven. Bovendien moet ’s ochtends gecontroleerd worden of de bakwagens voorzien zijn van de juiste producten en dat deze op tijd vertrekken. Als je collega’s ’s middags terugkomen op locatie, dan moeten de producten die overgebleven zijn gescand worden en op de juiste plek in het magazijn geplaatst worden. Tot slot is het van belang dat je werkt met het systeem dat door het bedrijf zelf is ontworpen, om de orders en producten terug te kunnen vinden.

lees meer

Gestelde eisen Is flexibel en bereid om te werken in shifts
Is nauwkeurig, stressbestendig en oplossingsgericht
Heeft ervaring met magazijnwerkzaamheden (pré)
Voelt zich verantwoordelijk en spreekt collega’s aan indien nodig
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Een goed salaris conform de CAO beroepsgoederenvervoer
Een flexibel werkrooster
Een werkplek binnen een klein en gezellig team
Waardering voor goed presteren

Sollicitatieprocedure
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan vandaag nog! Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Rens Weber

T:0174-792216

lees meer

Bedrijfsomschrijving Jij komt te werken bij een bedrijf waar service en transport centraal staan. Het team is dynamisch en hecht, met als doel in te springen op de wensen en behoeften van de klant. Transparantie richting de klant is hierbij van groot belang. De producten die met bakwagens bezorgd worden door heel Nederland, zijn voornamelijk wit- en bruingoed en worden geleverd aan zowel bedrijven als consumenten.

lees meer

Contactpersoon R. Weber
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magazijnmedewerker in Houten