Vacature Junior financieel medewerker in Huizen

Huizen

Teeuwissen & Kooy
  • Teeuwissen & Kooy • 9 vacatures
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat wil je bereiken? Zie jij jezelf over een aantal jaar als relatiebeheerder of als zelfstandig financieel medewerker? Vanuit jouw doel en vanuit jouw kennis gaan we samen aan de slag.

In deze functie start je onder begeleiding van onze ervaren collega’s met het verwerken van financiële administraties en het voorbereiden van fiscale aangiftes. Je doet dit met enthousiasme, want je hebt oog voor details en kan goed om gaan met vertrouwelijke informatie. Je pakt gaandeweg ook werkzaamheden op als het gaat om salarisadministratie en het samenstellen van jaarrekeningen. Zo ontwikkel jij je tot een deskundig adviseur, want uiteraard komt met meer kennis ook meer zelfstandigheid.

Van klantencontact leer je veel, daarom ben jij medeverantwoordelijk voor het ontvangen van de klanten en gaandeweg wordt je samen met je collega’s het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Kortom;  een functie waar je echt stappen kan maken in je loopbaan. Ga jij de uitdaging aan?

lees meer

Gestelde eisen Het allerbelangrijkste vinden wij dat je zin hebt om aan de slag te gaan binnen onze organisatie. Basiskennis verkregen door je opleiding of door werkervaring is verder een mooi startpunt om bij ons aan de slag te gaan. Je brengt daarnaast enthousiasme en actuele kennis vanuit je opleiding mee. Wij zullen je helpen om dit aan te vullen met kennis vanuit de praktijk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 1.900 - € 2.600 p/m

Salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring.
Extra informatie Wil je meer weten over deze vacature? Bel of app dan gerust met Anne-Greet. Je kan haar bereiken via 0525-747002 of buiten kantoortijden op 06-14731889.  Je kan haar per mail bereiken op [email protected]  Weet jij al dat deze vacature perfect bij je past? Dan zien we je graag tegemoet!
WerkMetTalent begeleidt de zoektocht naar talent voor Teeuwissen & Kooy. Als onderdeel van organisatieadviesbureau ECM dialoog is WerkMetTalent hét platform voor werken, studeren en ontwikkelen in de christelijke achterban.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Onze klanten waarderen de kwaliteit die wij leveren in combinatie met de klantgerichtheid die zij bij ons ervaren. Samen met onze deskundige en enthousiaste medewerkers verzorgen wij financiële- en salarisadministraties, stellen wij jaarrekeningen en aangiften samen en verstrekken wij financieel advies voor MKB bedrijven en (vermogende) particulieren.

Als werkgever bieden wij een fijne werkomgeving waar je de kans krijgt om meer te leren en jezelf te blijven ontwikkelen. Verder vind je bij ons normen en waarden die passen bij het christelijke gedachtegoed.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Anne-Greet Last
0614731889
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Financieel Administratief Medewerker in Huizen