Vacature Machine operator houtbewerking - Kampen

Kampen

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Heb je affiniteit met hout en met houtbewerkingmachines en ben je op zoek naar een vaste fulltime baan (37.5 uur) binnen een moderne niet al te grote organisatie met een jong team. Ben je flexibel en allround inzetbaar, dan is dit misschien wel de functie voor jou.

Met een salaris tussen de €1700 en €2400 kom jij terecht in een groeiend bedrijf, waarbij jij en je salaris meegroeien. Samen met je collega’s werken jullie aan een super mooi product.

Heb jij aantoonbare ervaring als operator of ben je bereid dit te leren en ben jij technisch onderlegt in combinatie met een liefde voor hout en houtbewerking? Dan zoek ik jou!

Mail je CV naar [email protected] of bel/app naar 0626992795


Solliciteer direct

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.700 - € 2.400 p/m
Bedrijfsomschrijving Kies jij voor Zendèl, dan kies je voor een organisatie die betrokken is bij jou als persoon en alles op alles zal zetten om jou verder te helpen. We werken naar oplossingen toe en kijken verder dan jouw kennis, kunde en competenties. Wij kijken ook naar de manier waarop jij als persoon binnen de organisatie van potentiële opdrachtgevers past. Dit alles om tot een optimale match te komen.

Zendèl heeft één helder doel; het ontzorgen van medewerkers en ondernemers op het gebied van personeelszaken / HRM. Onze naam is ook meteen ons DNA voor dit doel en staat voor Zeggen, Doen èn Leveren.
.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Machine Operator in Kampen Bekijk alle soortgelijke vacatures