Vacature Leerkracht groep 3/4 in Kampen (3 dagen per week)

Kampen

ExcellentFlex B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Vanaf half november (of desgewenst eerder) tot de meivakantie zoeken we een leerkracht groep 3/4 voor een openbare basisschool in Kampen voor de duur van een zwangerschapsverlof. De werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag. Andere dagen zijn eventueel bespreekbaar.
De klas
De klas heeft 23 leerlingen en heeft een fijne start van het schooljaar gemaakt. Er zal sprake zijn van een warme uitgebreide overdracht.
De school
Deze jonge, openbare school ligt midden in een nieuwbouwwijk in Kampen. De school bestaat uit ongeveer 130 leerlingen verdeeld over 6 groepen. Het team bestaat op dit moment uit 10 leerkrachten, een onderwijsassistent, een onderwijsspecialist, een Intern Begeleider en de directeur. De school werkt met een onderscheidende en vernieuwend huiskamerconcept, waar een plek wordt gecreëerd waar leerlingen kunnen opgroeien tot zelfstandige mensen. Er wordt zoveel mogelijk gekeken naar de individuele behoefte van het kind, welke medeverantwoordelijk wordt gemaakt voor zijn/haar eigen ontwikkeling.
Functie-eisen
  • Je hebt een onderwijsbevoegdheid voor het primaire onderwijs of bent bezig deze te behalen;
  • Je kunt zonder bezwaren een VOG overleggen.
Arbeidsvoorwaarden
  • Inschaling conform salarisschalen cao primair onderwijs
  • Reiskostenvergoeding
  • Kosteloze deelname aan het opleidings- en trainingsaanbod van ExcellentFlex Onderwijs
Solliciteren
Heb je interesse in deze leuke functie? Solliciteer dan snel via onze website www.excellentflex.nl of mail je cv en motivatie naar Miranda van der Klooster via [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Detachering, werving en selectie, flexpooling en payrolling voor het basisonderwijs, de kinderopvang en de zorg.
Contactpersoon ExcellentFlex B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Leraar in Kampen