Vacature Customer Service Officer, HBO, fulltime, omgeving Kapelle

Kapelle

ZEBRA FLEX
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor onze opdrachtgever in Kapelle zijn we op zoek naar een Customer Service Officer voor een fulltime baan!

De afdeling customer service zorgt ervoor dat alle verkoopcontracten van onze klanten door middel van orders worden omgezet in vele dagelijkse leveringen aan de distributiecentra in binnen- en buitenland. De afdeling onderhoudt hiervoor dagelijks telefonisch en schriftelijk contact met klanten en transporteurs en zorgt ook voor de facturatie en overige administratieve werkzaamheden. Je werkt nauw samen met andere afdelingen zoals sales en logistiek.

De functie
De functie bestaat voor 60% uit commerciële taken en voor 40% uit debiteurenbeheer. Als customer service medewerker ben je verantwoordelijk voor de verwerking van binnenkomende orders en vragen van klanten. Orderadministratie vindt op diverse manieren plaats; van handmatige invoer in ons ERP-systeem tot controle van elektronische orders. Je beheert en beheerst alle facetten van levering tot facturatie, waaronder ook EDI.

Je hebt een belangrijke rol bij het bewaken en waarborgen van de leveringen en je neemt initiatieven die leiden tot verdere verbetering hiervan. Ook zal je werkzaamheden verrichten op het gebied van debiteurenadministratie (op commercieel gebied) en ben je verantwoordelijk voor het bevorderen van tijdige betalingen van openstaande facturen.
Je functioneert onder de verantwoordelijkheid van de manager customer service in een team van 8 gemotiveerde medewerkers die, indien nodig, elkaars werkzaamheden kunnen overnemen.
 

lees meer

Gestelde eisen Jouw profiel
 • HBO commercieel/administratief;
 • Goede beheersing van de Franse, Duitse en Engelse taal  in woord en geschrift;
 • Goed commercieel en cijfermatig inzicht;
 • Hoge mate van nauwkeurigheid en zelfstandigheid;
 • Stressbestendig;
 • Goede beheersing van Microsoft Office;
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in een commerciële organisatie.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Duits, Engels, Frans, Nederlands
Extra informatie  Wat bieden wij?
 • een dynamische en uitdagende werkomgeving;
 • een marktconform salaris volgens CAO voor de groente- en fruit verwerkende industrie;
 • een eindejaarsuitkering;
 • 25 vakantiedagen en 9,5 ADV- dagen.
Wil je in aanmerking komen voor deze vacature mail dan je CV naar [email protected] of stuur een WhatsAppje voor meer informatie.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving ZEBRA FLEX is een partner voor detachering en uitzending, met feeling voor internationale branches en ervaring met projecten wereldwijd. Dit soort contrasten geven ons dynamiek. De dynamiek die we nodig hebben om mee te bewegen tussen werknemers en werkgevers. Voor vakpersoneel, uit binnen- en buitenland. Met altijd 1 doel voorop: de juiste match.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Leon Verhelst
0113251811
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Customer Service Medewerker in Kapelle Bekijk alle soortgelijke vacatures