Vacature .NET Webdev – Junior/Medior – Fullstack – HBO – € 3.500 - Krommenie

Krommenie

CareerValue
  • CareerValue Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

De technieken die hier gebruikt wordt en waarmee jij aan de slag gaat zijn: C#, ASP.NET, Entity Framework, MVC, Webservices, WPF, Azure, Azure DevOps, Javascript, Typescript, Angular, SQL Server, XML en JSON. Beheers je deze nog niet allemaal? Geen probleem, je gaat het hier leren. Er wordt daarnaast van je verwacht dat je actief meedenkt over mogelijkheden op technisch vlak. Denk jij dat een bepaalde (nieuwe) techniek interessant kan zijn voor de organisatie? Laat het vooral weten! Een proactieve houding en interne drive om te programmeren zijn belangrijk.

Je wordt straks betrokken bij het gehele ontwikkelproces, van het ontwerp van een oplossing tot aan de uiteindelijke oplevering van een prachtig product. Je gaat aan de slag met o.a. het op maat afwerken van jullie producten naar wens van de klant, het verder uitbouwen van die producten en natuurlijk ook met onderhoud. Dit doe je altijd in samenwerking met je collega's volgens de Scrum werkwijze.

lees meer

Gestelde eisen

– Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in relevante richting;
– Je hebt 0 – 3 jaar ervaring als .NET Developer;
– Je bent fullstack inzetbaar of je hebt tot dusver gewerkt als backender, maar bent bereid jezelf te ontwikkelen tot fullstacker;
– Je volgt de ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet.

lees meer

Extra informatie

Hier werken betekent dat je kunt rekenen op ontzettend veel werkplezier en technische uitdaging, maar natuurlijk ook op uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zo kun je rekenen op:
– Een goed en marktconform salaris, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt (€2.500 – € 3.500);
– Een goede pensioenregeling;
– Een sportabonnement (als je dat wilt);
– Ontzettend veel en vooral aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden;
– Opleidingsmogelijkheden;
– Gezellige borrels in de bedrijfseigen bar aan het water;
– Genoeg ruimte voor ontspanning, bijvoorbeeld aan de pool- of tafeltennis tafel of door een potje te darten;
– Een enthousiast en leuk team van collega's om je heen;

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Wil jij werken voor een rasecht softwarebedrijf en dagelijks bezig zijn met complexe applicaties? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ter versterking van het team is mijn klant namelijk op zoek naar een HBO geschoolde .NET Developer met 0 tot 3 jaar ervaring. Het gaat om een vast dienstverband op locatie bij mijn klant in Krommenie.

Samen met ongeveer 20 andere collega's ga jij aan de slag met het verder ontwikkelen en uitbouwen van de intern ontwikkelde applicaties van het bedrijf. Deze applicaties zijn het best te omschrijven als SaaS pakketten voor verschillende sectoren, bijvoorbeeld de logistieke en de medische branche. De producten waar je aan komt te werken zijn van hoge kwaliteit en je wordt hier continu technische uitgedaagd. Het team van ontwikkelaars is jong (gemiddeld rond de 30). De werksnelheid ligt hoog en er wordt uiteraard gewerkt met de nieuwste technieken. De sfeer is informeel, professioneel en iedereen is trots op wat hier gebouwd wordt. Wil jij ook deel uitmaken van dit slimme team en elke dag technisch uitgedaagd worden? Reageer dan snel!

lees meer

Contactpersoon CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Krommenie