Vacature Technisch medewerker met gevoel voor commercie - Krommenie

Krommenie

Unique
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

De afdeling sales support houdt zich bezig met de ondersteuning van de wereldwijde organisaties en grote klanten. Zij begeleiden het totale proces van orders en projecten. De afdeling bestaat uit 6 personen.

Als technisch medewerker werk je mee aan orders, je bent verantwoordelijk voor de technische voorbereiding en begeleiding van diverse grote projecten. Je moet dan denken aan onder andere de planning, het technische support, ondersteuning bij calculaties voor de sales, omzetten van plannen in gerichte werktekeningen. Je werkt hierbij nauw samen met de binnen- en buitenlandse sales en de productiecollega’s.

Je hebt oog voor zowel de hoofdlijnen als de details waardoor je weet te anticiperen op uitdagingen van klanten en je helpt ze hierbij actief.

Je houdt je met meerdere projecten tegelijk bezig, die verschillen qua omvang, complexiteit en tijdsplanning.

Je krijgt in deze fulltime functie de vrijheid jezelf te ontwikkelen en je deze functie geheel eigen te maken. Je inwerkprogramma is dan ook zeer gevarieerd.

lees meer

Gestelde eisen

Als technisch medewerker beschik je over een afgeronde technisch/commerciële opleiding op MBO niveau of hebt dit niveau door ervaring verkregen. Je hebt affiniteit met techniek en een klantgerichte instelling. Je kennis van de Nederlandse en Engelse taal is groot, kennis van de Franse taal is een pré. Je bent gewend om te werken met SAP en technische tekenprogramma’s, bijvoorbeeld Autocad.

Je neemt een flinke dosis enthousiasme en humor mee en toont graag je eigen initiatief door met je technische achtergrond een steun voor onze klanten te zijn. Je laat je daarbij niet afschrikken door onverwachte drukte op de werkvloer.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Extra informatie

Een functie voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Naast een goed salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we een uitdagende en leuke functie in een informele omgeving.

Bedrijfsomschrijving

Een wereldwijde, toonaangevende producent en leverancier voor de project- en consumentenmarkt goed te bereiken vanuit Zaandam en Amsterdam

Contactpersoon Unique Uitzendbureau Amsterdam Noord
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Technisch Medewerker in Krommenie