Vacature Horecamedewerker parttime - Landgraaf

Landgraaf

SD WORX
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Slagerij van Melik | Centrum van Landgraaf | 24 uur | Horeca | Per direct

Voor slagerij Van Melik i.c.m. Bufkes zijn wij op zoek naar een horecamedewerker. Ben jij een echte aanpakker met een passie voor lekker eten? Dan zoeken wij jou!

Bij onze vestiging in Landgraaf is er altijd wat te doen. En dat is maar goed ook, want jij bent een echte aanpakker. Moeiteloos schakel je tussen alle verschillende werkzaamheden. Als medewerker zorg je ervoor dat gasten worden voorzien van de lekkerste broodjes en vleeswaren. Tussendoor zorg jij dat de vestiging schoon is en gasten zich welkom voelen. Dit alles doe je in een gezellig team waarin hard wordt gewerkt, maar er is uiteraard ook ruimte voor plezier. Jullie zijn goed op elkaar ingespeeld en maken van iedere werkdag een feestje. Dankzij dit teamgevoel weten jullie er samen voor te zorgen dat gasten tevreden en met een glimlach weer uit de vestiging uitlopen.

Het betreft een functie voor 24 uur per week en de zaterdag is een vaste werkdag. Je gaat klanten helpen met bestellingen van broodjes, salades, soepen en dranken. Deze bestellingen worden op afhaal meegenomen.

Wat bieden wij?
Een horeca-baan bij jou in de buurt waar je direct kan starten;
Werken in een gemotiveerd, gezellig en enthousiast team;
Werken voor een gerenommeerde Limburgse naam in de horeca;
Salaris conform de Horeca CAO;
Flexibele werktijden.

lees meer

Gestelde eisen

Je bent makkelijk in de omgang en weet van aanpakken;
Je bent flexibel inzetbaar (ook in weekenden);
Ervaring in de horeca is een pluspunt, maar geen vereiste;
Vooral heel enthousiast!

Solliciteren
Heb jij interesse en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de button "solliciteer"en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

lees meer

Bedrijfsomschrijving SD Worx heeft een lange geschiedenis en een sterke reputatie opgebouwd op het vlak van groei door innovatie. Met de lancering van SD Worx Staffing Solutions wil SD Worx zich verder positioneren in de HR markt.

Bedrijven en medewerkers aan elkaar koppelen is nog nooit zo moeilijk geweest. Daarom heeft SD Worx Staffing Solutions de ambitie om op elk moment een perfecte fit te realiseren en hierdoor bij te dragen tot een duurzame groei voor bedrijven.

lees meer

Contactpersoon Dawid
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!