Vacature Operator - Landsmeer

Landsmeer

UBN Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Eieren, dat is het product waarmee jij in deze nieuwe uitdaging komt te werken. En dan in de vorm van poeder. Bij deze opdrachtgever in Landsmeer kom je namelijk te werken als Operator op de zogenaamde droogafdeling. De verschillende poeders worden hier gedroogd aan de hand van sproeidoog technieken. En jij zorgt er, samen met je collega's voor dat dit goed verloopt. Jij houd je bezig met de productiewerkzaamheden van 3 drogers en 3 afvullijnen.

Verder zorg je voor een schonewerkplek, meld je kleine technische storingen en laat je het weten als er eventuele afwijkingen in het product of proces zijn. Jij beïnvloed positief de kwaliteit van de producten en komt met ideeën om het werk beter te kunnen uitvoeren.

In eerste instantie werk je samen met een collega operator. Op het moment dat je een volwaardig operator bent kan het ook zijn dat jij bijvoorbeeld met een nieuwe kracht aan de slag gaat. Je werkt in principe twee ochtenden (05:00 – 14:00), twee middagen (13:00 – 22:00) en twee nachten (21:00 – 06:00). Daarna ben je drie dagen vrij. Echter kan dit soms wel veranderen. Je definitieve rooster heb je altijd een maand van te voren.

Om voor deze functie in aanmerking te komen is het belangrijk dat:

– je weet hoe je machines moet besturen;

– je bereid bent om ochtend-, middag- en nachtdiensten te werken.

– je beschikt over LBO- levensmiddelentechnologie of functioneert op dit niveau door eerdere werkervaring of gedane cursussen.

Je begint bij deze opdrachtgever met een startsalaris van € 1.875 bruto per maand.

Dit is exclusief de ploegentoeslag van 20%. Netto houdt je dan inclusief deze toeslag ongeveer € 1.832 over.

Dit is een startsalaris voor een zogenaamd assistent operator. Wanneer je als zelfstandig operator werkt maak je weer een stap in salaris. Meestal doe je hierover ongeveer 6 maanden.

Je begint met werken op basis van een uitzendovereenkomst. Echter wil de opdrachtgever jou al na 520 uur graag een contract aanbieden. Dit natuurlijk wel alleen als jullie beide blij zijn met hoe de samenwerking verloopt!

Waar onze opdrachtgever in 1895 begon als eierverkoper is nu de derde generatie aan het stuur. Met eerst de komst van een gepasteuriseerd vloeibaar eiproduct zijn zij nu gespecialiseerd in het produceren van eipoeders.

Op de afdeling waar jij komt te werken zijn 6 operators werkzaam. Samen maken jullie beslissingen. Komen jullie er niet uit dan kun je altijd terecht bij de algemeen operators of anders bij de algemeen directeur. Iedereen helpt elkaar en je zal er nooit alleen voor staan!

Heb jij ervaring binnen een soortgelijke omgeving maar ben je op zoek naar een nieuwe en bovenal prettige werkomgeving waar jij je verder kan ontwikkelen? Of ben je toe aan een volgende stap en bereid nieuwe zaken te leren binnen de levensmiddelenindustrie?

Dan komen wij graag met jouw in contact! Stuur je CV en motivatie naar [email protected] of neem gerust telefonisch contact op via 030-2297348.

Wij maken graag kennis met de persoon achter het CV en je bijbehorende wensen en ambities om je te helpen aan die droombaan!

lees meer

Gestelde eisen Om voor deze functie in aanmerking te komen is het belangrijk dat: - je weet hoe je machines moet besturen;- je bereid bent om ochtend-, middag- en nachtdiensten te werken. - je beschikt over LBO- lev...
Salarisinformatie Bruto € 1.875 p/m
Bedrijfsomschrijving Ben jij op zoek naar meer betrokkenheid?
Wij bemiddelen in logistieke, industriële en administratieve tot en met MBO-niveau.

Of het nu gaat om een baan met of zonder opleiding, vast of tijdelijk, fulltime of parttime, wij helpen graag.
Hierbij kiezen wij voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij jouw wensen én eisen centraal staan, zodat wat jij wilt, werkelijkheid wordt.
Dat is wat we willen, dat is wat we kunnen, dat is wat we doen! Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt voor de mogelijkheden!

lees meer

Contactpersoon Fleur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Landsmeer