Vacature Tandarts | Friesland | 16 uur - Leeuwarden

Leeuwarden

Talent voor Tanden
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als tandarts ga je aan de slag bij een modern tandheelkundig centrum dat veel waarde hecht aan innovatie. Kwalitatieve tandheelkundige zorg leveren heeft altijd prioriteit en daarvoor is het belangrijk dat iedereen binnen de organisatie op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen binnen de mondzorg. Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ besteedt de praktijk veel aandacht aan preventie en zelfzorg. Verder kan iedereen van jong tot oud bij de praktijk terecht voor een breed spectrum aan tandheelkundige behandelingen. Jij bent een BIG-geregistreerde tandarts die goed Nederlands spreekt en die graag in een moderne praktijk aan de slag gaat. Ervaring in het werkveld is absoluut een pré. Daarnaast vind je het leuk om met toonaangevend materiaal als QuickSleeper computergestuurde verdoving en een 3D-kleurenscanner te werken.

Wat wij bieden?

Het tandheelkundig centrum beschikt over modern ingerichte praktijken die voorzien zijn van hoogwaardige apparatuur. Je krijgt een goedgevulde agenda en je gaat werken met gemotiveerde en ervaren collega’s. Zodoende kan jij je werk doen zoals je dat graag doet. Je gaat aan het werk als zzp’er met een uitstekend omzetpercentage en de werktijden en uren zijn bespreekbaar.

Contact informatie

Ben jij de ervaren tandarts waar wij naar op zoek zijn? Stuur je cv met een korte toelichting dan naar [email protected] Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Danielle.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Talent voor Tanden is een werving- en selectiebureau met een divers aanbod van vacatures in de mondzorg. Heb jij talent voor tanden en ben je op zoek naar een mondzorgbaan? Dan zijn onze enthousiaste recruiters je graag van dienst. Vertel ons jouw wensen voor jouw ideale functie in de mondzorg en dan gaan wij voor jou direct op zoek. Talent voor Tanden brengt kandidaten nooit kosten in rekening. Jij hoeft dus niets te betalen voor onze zoektocht naar jouw nieuwe baan.

lees meer

Contactpersoon Danielle van Poppel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Tandheelkundige in Leeuwarden