Vacature Onderzoeksarts / zaalarts - Leeuwarden

Leeuwarden

BKV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Jij hebt affiniteit met klinisch onderzoek, je bent arts en hebt zin in een uitdagende baan! Dan hebben wij een match!


Jouw nieuwe baan

Wil je jouw medische kennis gebruiken ter verbetering van bestaande geneesmiddelen? Dan kun je in deze baan goede ervaring voor het vervolg van jouw carrière opdoen. BKV is op zoek voor de invulling van één van de research physicians bij deze organisatie naar een arts-assistent voor de functie van onderzoeksarts / zaalarts binnen de divisie CPU. Je bent binnen deze functie breed inzetbaar. 

Je bent een vast lid van het onderzoeksteam dat werkt aan Fase 1 studies bij gezonde vrijwilligers en patiënten die deelnemen aan de klinische studies. Je voert alle voorkomende medische handelingen uit: 

  • je voert medische keuringen en nakeuringen uit;
  • je beoordeelt testen en uitslagen;
  • je neemt besluiten over het afkeuren of goedkeuren van vrijwilligers, al dan niet in samenspraak met de hoofdonderzoeker. Waar nodig verwijs je vrijwilligers door naar hun huisarts;
  • je informeert jouw vrijwilligers uitgebreid over de protocollen, risico’s, rechten en plichten van de betreffende studie.

Bij deze organisatie krijg je volop de mogelijkheid om als onderzoeksarts hét verschil te maken. Jouw inbreng heeft direct invloed op keuzes die gemaakt worden. Het huidige onderzoeksteam is zeer ervaren en zal je begeleiden bij het verkrijgen van kennis en vaardigheden. De ideale baan als je in afwachting bent van een opleidingsplaats!


Jouw nieuwe werkplek

Deze, van oorsprong een Amerikaanse organisatie, is opgericht in 1995 en is een internationale onderzoeksorganisatie op het gebied ondersteunende activiteiten ten behoeve van medicijnontwikkeling. Zij levert kwalitatief hoogwaardige diensten aan farmaceutische en biotechnologische klanten. Dit doet zij wereldwijd. Men is onder andere actief op het gebied van neurofarmacologie, toxicologie, bioanalyses, klinisch onderzoek, Fase II – IV onderzoek en programmamanagement. Dit is slechts een kleine greep uit het zeer complete aanbod van deze internationale speler. Hun missie: het versnellen en verbeteren van de ontwikkeling van geneesmiddelen door kostenefficiëntiedoorbraken mogelijk te maken in de farmaceutische innovatie.

In Groningen werken circa 170 professionals op drie locaties aan laboratoriumonderzoek en klinisch onderzoek. In Groningen merkt men weinig van de Amerikaanse oorsprong. Dit komt enerzijds door het feit dat in het directieteam uit ieder vestigingsland een directielid is aangesteld. Anderzijds komt dit omdat iedere locatie autonoom werkt. Het team in Groningen is multicultureel en heeft samenwerking en samenhang hoog in het vaandel staan. Zoals de teamleden zelf zeggen: " We are fun people to work with! " 


Wat breng je mee?

Je bent gediplomeerd basisarts en beschikt over een BIG-registratie. Je beschikt over klinische ervaring (wellicht als ANIOS interne of ANIOS anesthesiologie). Je hebt interesse voor geneesmiddelenonderzoek en bent nieuwsgierig naar de wetenschappelijke kant van geneesmiddelenonderzoek en alle successen die extra waarde voor patiënten oplevert. Je blinkt uit in nauwkeurigheid, teamwork en professionaliteit en beseft hoe belangrijk deze persoonlijke competenties zijn voor het bereiken van succes.

Heeft klinisch onderzoek je dusdanig ‘gegrepen’? Dan kan je binnen de organisatie de opleiding tot klinisch farmacoloog volgen. Twee bevoegde opleiders zijn vaste leden van het onderzoeksteam. Ook is het mogelijk je te specialiseren in onderzoek naar bepaalde ziektebeelden. Meerdere collega artsen zijn je hierin al voorgegaan!


Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt een goed salaris van maximaal 7.500 euro bruto per maand bij een fulltime werkweek (40 uur) op basis van opleiding, kennis en ervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ook aantrekkelijk. Daarnaast krijg je persoonlijke én professionele ontwikkeling, de mogelijkheid tot het doen van promotieonderzoek en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. 


Verdere informatie

Interesse gewekt? Maak van deze vacature jouw baan! Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert. Je ontvangt dan vacatures die geschikt zijn voor jou!

Voor uitgebreide informatie kun je contact opnemen met Consultant Healthcare Jennick Schuermans via +31 6 - 34 92 05 45 of [email protected] 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 7.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Arts in Leeuwarden