Vacature Tandarts die graag in teamverband werkt - Leeuwarden

Leeuwarden

Dental Care Professionals
  • Dental Care Professionals Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Freelance
  • 16 - 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Functie omschrijving vacature tandarts in regio Leeuwarden

Werk je graag in een moderne tandartspraktijk in enthousiast team van tandartsen en preventie/tandartsassistenten? Dan is deze tandartspraktijk misschien een passende werkplek voor jou. Voor deze praktijk zoeken wij een tandarts die 2-4 dagen per week beschikbaar is. Interesse, reageer dan per mail [email protected] of bel Mirjam Buisman op 035 - 695 95 07, je kunt ook een WhatApp sturen naar 06-13015664.


Wat de praktijk van de tandarts verwacht
  • BIG geregistreerd
  • 2-4 dagen per week beschikbaar
  • ambitie om zich te blijven ontwikkelen
  • in het belang van de patiënten, een langdurig samenwerking willen aangaan
  • sociaal en communicatief vaardig

Omschrijving van de praktijk in de regio Leeuwarden

Voor een tandartspraktijk goed bereikbaar vanuit Leeuwarden en Drachten (half uur rijafstand), zoeken wij een tandarts die het professionele tandheelkundige team komt versterken. De tandartspraktijk heeft 4 behandelkamers. De bedrijfscultuur is informeel, de patiënt staat centraal, kwaliteit staat hoog in het vaandel.


Arbeidsvoorwaarden

Op basis van omzetpercentage als ZZP-er of in loondienst.


Wat doet Dental Care Professionals voor jou?

Als je solliciteert via Dental Care Professionals brengen we je in contact met praktijken die passen bij jouw wensen en ambities. Je krijgt vooraf uitgebreide informatie over de praktijken en de vacatures. Zo ga je goed voorbereid het sollicitatiegesprek in. Waar in Nederland je ook werk zoekt, wij staan voor je klaar. Ons netwerk en onze kennis van de markt helpen jou aan de beste werkplek. Dat kost je niets, en levert je veel op. Dus solliciteer direct!


Interesse in de vacature tandarts in de regio Leeuwarden

Voor meer informatie neem contact op met Mirjam Buisman bereikbaar op 035 - 695 95 07, via mail [email protected] of stuur een WhatsApp naar 06 - 130 15 664.. Het referentienummer is 9301.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Dental Care Professionals is sinds 2007 dienstverlener voor de mondzorg met werving en selectie, praktijkbemiddeling en HR-advies. Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken benadering en een professionele werkwijze. Wij zetten met plezier ons netwerk, onze kennis en ervaring in voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Ons doel is mensen met elkaar te verbinden. Of het nu gaat om kandidaten en werkgevers, praktijkzoekers en -verkopers, of collega's binnen een praktijkteam.

lees meer

Contactpersoon Mirjam Buisman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Tandheelkundige in Leeuwarden