Vacature Monteur CV-installaties - Leeuwarden

Leeuwarden

Artiflex B.V.
  • Artiflex B.V. Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor onze vacature in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een monteur voor cv-ketels en andere verwarmingstoestellen. Als monteur ben jij dé specialist op het gebied van cv-ketels en verwarmingstoestellen. Naast reparaties voer jij onderhoud en inspecties uit. Je werkt in de buitendienst en bezoekt klanten in de regio Leeuwarden. Veel kilometers hoef je dus niet te maken!

Je werkt dagelijks van 8:00 uur tot 16:30 uur met uitzondering van storingsdiensten. Je krijgt een bus van de zaak, waarmee je 4 dagen per week vanuit huis naar de klant kan rijden. Tevens draai je mee in de 24 uur storingsdienst. De storingsdienst draai je ongeveer om de 4 weken met 2 andere collega's. Dagelijks wissel je met deze collega's van wacht. 

Het bedrijf telt momenteel 280 medewerkers, waarvan 180 monteurs. Het bedrijf wil de komende jaren hun dienstverlening verder uitbouwen en zoeken daarom een enthousiaste monteur met kennis van installatietechniek en cv-ketels.

lees meer

Gestelde eisen

Voor deze vacature zoeken wij een monteur met aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie (installatiemonteur, cv monteur of servicemonteur). Daarnaast vragen wij:

  • Je bent klantvriendelijk en sociaal vaardig;
  • Je bent bereid storingsdiensten te draaien (uiteraard krijg je hier toeslag voor!);
  • Een geldig rijbewijs B en vervoer;
  • Je woont in de omgeving van Leeuwarden

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Als je solliciteert op deze vacature, dan solliciteer je op een verantwoordelijke en afwisselende baan bij een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek. Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel, dus krijg je op langer termijn de mogelijkheid certificaten te behalen. Dit alles onder informele sfeer, in een gezellig team met enthousiaste collega's. 

Daarnaast bieden wij een goed salaris tussen de € 2750 - € 3000 bruto per maand en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het vooruitzicht op een vast contract, reiskostenvergoeding, een werkbus, een tablet en wij helpen je aan de nodige PBM's. 

Dus, heb jij passie voor installatietechniek en vind jij het niet erg om buiten kantooruren in actie te komen? Dan pas jij perfect op onze vacature monteur cv-installaties in Leeuwarden!

Jouw cv kun je sturen naar [email protected]. Met vragen kun je ons bereiken op 0570-769370 of via WhatsApp op 06-11415978.

lees meer

Contactpersoon Alyssa Broekhuis
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicemonteur Verwarmingstechniek in Leeuwarden