Vacature Doktersassistent in Leeuwarden

Leeuwarden

  • Arts en Zorg - Leeuwarden
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 24 - 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor ons gezondheidscentrum Leeuwarden zoeken wij een doktersassistent voor 3-4 dagen per week. Ben jij een zelfstandige doktersassistent die de patiënt centraal zet? Een duizendpoot die graag allerlei dingen door elkaar doet maar toch nauwkeurig werkt? Werk je graag samen met collega's in een multidisciplinair team waar ruimte is voor ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Je trieert aan de telefoon, plant de spreekuren en ontvangt patiënten. Daarnaast voer je zelfstandig kleine medisch-technische handelingen uit. Zo geef je injecties, spuit je oren uit en meet je de bloeddruk van een patiënt op. Bloedafname kan ook tot je taken behoren. Hiervoor hebben we binnen Arts en Zorg, in samenwerking met Saltro, een speciale scholing voor ontwikkeld, die je indien gewenst kunt volgen. Wij werken met Promedico, ervaring is een pré maar geen must.

Gezondheidscentrum
Gezondheidscentrum Leeuwarden is een groot en modern gezondheidscentrum met circa 9.400 patiënten, waarin veel verschillende disciplines in hetzelfde pand aanwezig zijn. Het pand bevindt zich in het centrum van Leeuwarden, op loopafstand van winkel- en horecagelegenheid en het centraal station. Naast huisartsenzorg, kunnen patiënten ook bij ons terecht voor bloedprikken, CRP, glucose en HB meting, het maken van een ECG, spirometrie en 24uurs bloeddrukmeting. Bij ons gezondheidscentrum werken vier huisartsen, meerdere Verpleegkundig Specialisten en Physician Assistants, een POH-fysio, praktijkverpleegkundigen en POH-GGZ. Tevens werken we samen met verschillende praktijken voor fysiotherapie, diëtetiek, logopedie en podotherapie en is er een BENU apotheek in het pand aanwezig. Het team van zorgverleners is groot en dynamisch. We staan open voor nieuwe (digitale) ontwikkelingen, zo werken we met een online platvorm, videoconsulten en draaien we een pilot met de digitale dokterstas.

lees meer

Gestelde eisen • Een gediplomeerd doktersassistent;
• Ervaring met werken in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum;
• Een patiëntgerichte en dienstverlenende instelling;
• Een enthousiaste, betrokken teamspeler;
• Zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel zijn eigenschappen die op jou van toepassing zijn.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Aantal uur per week 24 - 32 uur p/w
In overleg te bepalen
Extra informatie • Collegiale samenwerking in een leuk team;
• Een contract voor 7 maanden in verband met vervanging zwangerschapsverlof; afhankelijk van verschillende ontwikkelingen binnen de praktijk bestaat de mogelijkheid dat deze omgezet wordt in een vaste aanstelling;
• Geaccrediteerde scholingen, coaching en begeleiding ten bate van de herregistratie; 
• Een salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Huisartsenzorg;
• Een voltijds werknemer heeft recht op 25 vakantiedagen;
• Extra verlof voor scholing;                                                            
• Een persoonlijk budget voor scholing en andere persoonlijk functie- en beroepsgebonden uitgaven;

Wie zijn wij?
Wij bieden in onze gezondheidscentra vernieuwende, klantgerichte geïntegreerde eerstelijnszorg. Dat doen we met 600 collega's voor 180.000 patiënten en alle asielzoekers verspreid over het land. Huisartsen, fysiotherapeuten, apothekers en psychologische zorgverleners zetten zich iedere dag in voor de gezondheid en vitaliteit van onze patiënten, met hoofd en hart, deskundig en gastvrij. Er wordt veel energie gestoken in vernieuwing en digitale innovaties die de patiënt behulpzaam zijn, zoals bijvoorbeeld werken met LEAN, teledermatologie en ECG's op de locatie.
Wil je meer te weten komen over onze organisatie? Kijk dan op www.artsenzorg.nl.

Interesse?
Dan nodigen we je graag uit te reageren door een email te sturen naar [email protected] of via de solliciteer direct button onder deze vacature. Bij aanstelling vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag.

Vragen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liesbeth Speerstra, praktijkmanager.
e-mail: [email protected] of 06-42619794.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Megan Reitsma
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Doktersassistent in Leeuwarden Bekijk alle soortgelijke vacatures