Vacature Schilder voorman - Leeuwarden

Leeuwarden

Flextra
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Vast werk voor een échte ervaren voormanschilder

Jij, als vakbekwame en ervaren voormanschilder, hebt minimaal 2 jaar ervaring bij een schildersbedrijf en bent op zoek naar vast werk voor 37,5 uur per week tegen een uitstekend salaris. Als je een vakdiploma hebt dan wordt dit gewaardeerd, maar ervaring als voormanschilder vinden wij zeker zo belangrijk.

 Flextra biedt:

Je salaris als voormanschilder is minimaal het cao-loon uit de schilders-cao, volgens de functie voormanschilder, maar bij veel aantoonbare ervaring en als je goed en motiverend leiding kunt geven, betalen wij zeker meer. Je kunt kiezen uit een wekelijkse of vier-wekelijkse betaling. Daarnaast vergoeden wij je reiskosten of stellen we één van onze 150 bedrijfswagens ter beschikking en zelfs een scooter van de zaak is bespreekbaar. De Flextra-Groep staat al ruim 20 jaar bekend om haar betrouwbaarheid, de uitstekende en stipte betalingen, de goede secundaire voorwaarden en de vele (fl)extra’s voor echte vak schilders. Daarnaast komen we zelf uit de schildersbranche en spreken we jouw schilderstaal en hebben we waardering voor het schilder vakmanschap.

  Als ervaren voormanschilder kun jij:

  Jij, als vakbekwame en ervaren voormanschilder, beschikt over goede leidinggevende capaciteiten. Het is een uitdaging voor je om het uiterste van het vakmanschap uit je uitvoerende collega’s te halen en jij geeft hierbij als voormanschilder het goede voorbeeld. Door rekening te houden met de individuele kwaliteiten van de schilders, zet jij iedereen op de juiste plek van het treintje en maakt van het project samen een succes. Jij bent als voorman verantwoordelijk voor de communicatie met de opdrachtgevers en houdt zorgvuldig het meer- en minderwerk bij. Als voormanschilder ben je stressbestendig, kun je onder druk van deadlines werken, stuur je uitvoerende schilders en onderaannemers aan en realiseer je een project binnen de bestek eisen en volgens het kwaliteitsplan, planning en de werkbegroting. Wij beseffen dat jij als voormanschilder de bepalende factor bent of het werk zowel op kwaliteit als financieel gebied een succes wordt. Een geldig VCA-VOL diploma is voor deze vacature voormanschilder verplicht. Indien je VCA is verlopen, kun je deze gratis via Flextra opnieuw behalen.

  Flextra garandeert:

  Wij garanderen jou het schilderwerk vlakbij je woonplaats, wat jij prettig vindt en waar jij goed in bent. Elke voormanschilder heeft zijn voorkeur voor een bepaald soort schilderwerk. Geef tijdens ons kennismakingsgesprek aan waar je voorkeur naar uit gaat. Zijn het ééngezinswoningen, flats, kantoren of gaat je voorkeur uit naar monumentaal schilderwerk? Wij geven je graag het schilderwerk waar jij plezier in hebt, want uiteindelijk ben je dan het meest gemotiveerd en lever je het beste product af in een acceptabel tijdsbestek. Maak nu een afspraak en wij doen je een niet te weigeren voorstel.

  lees meer

  Bedrijfsomschrijving In 1997 hebben wij De Flextra-Groep opgericht met in ons achterhoofd dat echt vakmanschap schaars zou worden. Doordat wij zelf uit de branche kwamen, wisten we wat er speelde, wat er mis ging, maar ook hoe het beter kon. Toen nog uitvoeren. Eén ding stond vast: wij wilden onze vaklieden behandelen zoals we zelf ook behandeld wilden worden. Met wederzijds respect en door ze de juiste waardering te geven voor hun harde werk en te zorgen voor binding en continuïteit.

  Flextra staat voor flexibel vast werk met veel extra’s en dan ook nog eens veilig en met plezier. Het klinkt eenvoudig, maar we hebben in de praktijk ervaren dat het er nog weleens anders aan toe gaat. Doordat wij zelf uit de branche komen, houden wij rekening met het werk waar de vakman goed in is, wat hij echt leuk vindt en dat hij vlak bij zijn woonplaats komt te werken. Elke vakman die gaat starten krijgt nieuwe PBM’s en een complete set professionele werkkleding die niet alleen prettig zit, maar er ook nog eens goed uitziet. Het vervoer naar het werk wordt geregeld.

  lees meer

  Contactpersoon De Flextra-Groep
  Vacature opgeslagen in je favorieten!
  Vacature verwijderd uit je favorieten!

  Vergelijkbare Vacatures Schilder in Leeuwarden