Vacature Eerste Automonteur - Leeuwarden

Leeuwarden

Fritech
  • Fritech Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Bij de autoservice van onze opdrachtgever ben jij een zelfstandig werkende automonteur aan wie de auto’s van onze klanten (volledig) worden toevertrouwd. Je bent vrij om je kennis en techniek toe te passen om ervoor te zorgen dat klanten veilig en probleemloos de weg op kunnen. Voor het opsporen van storingen kun je gebruik maken van onze geavanceerde diagnose-apparatuur in combinatie met je eigen kennis.

Onze opdrachtgever vindt jouw ontwikkeling en werkplezier enorm belangrijk. Daarom geven zij jou de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen. Omdat zij dagelijks verschillende merken auto’s binnen krijgen is jouw werk heel erg verschillend en is het belangrijk dat je universeel kunt sleutelen. Daarnaast ben jij iemand die gaat voor kwaliteit, initiatief kan nemen en bereidt is om zichzelf verder te ontwikkelen.

lees meer

Gestelde eisen
  • Je bent (bijna) eerste automonteur met APK-bevoegdheid, of je bent bereidt om deze te halen;
  • Je bent geïnteresseerd in de toekomstige technieken en hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen;
  • Je bent verantwoordelijk en kunt goed prioriteiten stellen;
  • Je hebt een flexibele en positieve instelling
  • Je bent communicatief vaardig en representatief.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een afwisselende en zelfstandige functie binnen een informele werkomgeving waarbij klantgerichtheid, kwaliteit en samenwerking voorop staat. Binnen het bedrijf zijn er veel mogelijkheden om jezelf te kunnen ontwikkelen doormiddel van cursussen en trainingen die je kunt volgen. Op deze manier ontstaan er interessante doorgroeimogelijkheden. Je salaris wordt vastgesteld conform CAO. Tevens bouw je vakantiedagen op en ontvang je natuurlijk vakantiegeld.  Het is een baan voor langere tijd en wanneer de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen heb je de mogelijkheid om na zes maanden te worden overgenomen door het bedrijf zelf.


Sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Dan hebben wij een goed gevulde gereedschapskist klaar staan!

Is deze vacature echt iets voor jou? Twijfel dan niet langer en neem contact op met ons via [email protected] of bel naar 0511-548300.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Zie jij een auto die het niet meer doet als een uitdaging en heb je voldoende ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter versterking van het team van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een automonteur! Als automonteur ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van de meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden en reparaties.

De autoservice van onze opdrachtgever is een universeel autobedrijf waar de klant terecht kan met alle merken auto’s. Het bedrijf is gevestigd in Leeuwarden en al meerdere jaren een begrip in Leeuwarden en omstreken. De kernwaarden van van het autobedrijf zijn klantgerichtheid, betrouwbaar en transparant. Voor alle soorten autodiensten zijn klanten bij de opdrachtgever aan het juiste adres. Door persoonlijke benadering en het leveren van uitstekende kwaliteit heeft de organisatie een grote en tevreden klantenkring opgebouwd.

De werkplaats van van onze opdrachtgever is voorzien van de meest moderne apparatuur. Door een goed uitgeruste werkplaats kunnen de monteurs goed zorg dragen voor het onderhoud, reparaties en leveringen van onderdelen en accessoires voor de verschillende auto's. Door regelmatige trainingen en cursussen zijn de monteurs altijd up-to-date en gaan ze geen uitdaging uit de weg. Er staat bij onze opdrachtgever een team van vakkundige mensen voor de klant klaar.

lees meer

Contactpersoon Marike Land
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Eerste Monteur in Leeuwarden