Vacature Pensioenspecialist - Leeuwarden

Leeuwarden

Talent&Pro
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij Pensioenspecialist en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Weet jij alles over pensioenen en wordt jij blij om anderen te helpen met die kennis? Dan hebben wij verschillende mogelijkheden voor jou binnen Talent&Pro. Wij zoeken regelmatig Pensioenspecialisten voor diverse opdrachtgevers door heel het land.De uitdaging in de pensioen sector:

Als pensioenspecialist ben je bezig met een diversiteit aan taken:

 • Je gaat actief aan de slag met mogelijkheden tot verbeteringen die je ziet in processen, procedures of regelingen
 • Je zorgt ervoor dat klantvragen, -verzoeken en -klachten op efficiënte en kwalitatief goede manier worden afgehandeld.
 • Je houdt je bezig met het muteren in het administratiesysteem. Je hebt daarvoor kennis van alle pensioenproducten (de administratieve- en financiële processen).
 • Het maken van berekeningen en het toekennen van het pensioen

Als Pensioenspecialist bij Talent&Pro werken betekent dat je aan de slag gaat bij toonaangevende verzekeraars en pensioenfondsen, bijvoorbeeld bij PGGM, Nationale Nederlanden, a.s.r. of Achmea.

Binnen Talent&Pro zoeken wij regelmatig pensioenspecialisten voor diverse pensioenprojecten. 


Jij, als Pensioenspecialist:
 • bent minimaal in het bezit van een mbo diploma, Wft-Basis en Wft-Vermogen met een aanvullende pensioenopleiding
 • hebt een voorsprong met een Wft-Pensioen en kennis van DGA
 • hebt bewezen ervaring op het gebied van pensioenadministratie
 • bent zeer nauwkeurig, analytisch en klantgericht
 • hebt een uitstekende kennis van Excel
Wij, als Best Workplace:

Talent&Pro biedt afwisselende en uitdagende opdrachten binnen het pensioen en leven domein. Daarnaast biedt Talent&Pro:

 • De juiste match met Talent&Pro
  • Door één contactpersoon te hebben binnen onze organisatie zorgen wij voor persoonlijke aandacht, betrokkenheid en een waardevolle vertrouwensband. Daarmee zijn wij de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven.
 • Een duurzame samenwerking met het interim team
  • Wij zorgen voor een opdracht die bij je past en denken vroegtijdig met je mee voor een vervolgopdracht wanneer je huidige opdracht ten einde loopt. Open en transparante communicatie vinden wij hierin erg belangrijk. Zo houd jij focus op datgeen waar je het beste in bent.
 • Toegevoegde waarde voor jou als interim professional
  • Wij vinden het belangrijk om naast de opdracht de relatie goed te onderhouden. Dit doen we door regelmatig contact te houden, maar ook door je als belangrijke relatie te zien. Zo organiseren wij 2 keer per jaar een bijeenkomst om met onze andere interim professionals te netwerken. Zo blijf je op de hoogte van de belangrijke ontwikkelingen en versterk je jouw netwerk.
Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: via een kennismaking! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lieke Franke via 06 86 84 21 32.


lees meer

Bedrijfsomschrijving Sinds 1999 detacheert Talent&Pro hoogopgeleide Talenten en Professionals bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat. Inmiddels heeft Talent&Pro ruim 1000 medewerkers in dienst. Centraal in onze organisatie staat de persoonlijke ontwikkeling van onze collega's. Talent&Pro heeft een informele cultuur, waarin we hard werken afwisselen met ontspanning, zoals tijdens onze skitrip, beachvolleytoernooi of één van onze vele feesten!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
Vacatures Leeuwarden
Vergelijkbare Vacatures in Leeuwarden